Nedávno jsem si nechal vyrobit CWGčka, je nějaká směnárna v Praze???, na nic jsem zatím nepřišel.
Pár jich je, ale CWG v nich většinou nejsou. Je to způsobeno tím, že se sigitemu a předmětu výměny se CWG stalo předmětem krádeží - takové poloviční GC - kačeri ho vezmou z keše bez výměny, ale už ho nikam nedají… Najít v keši CWG je obrovské štěstí, což je při počtu jejich druhů dosti smutné.
Ještě oprava - CWG se občas dají najít v keších "mimo civilizaci" - hůře dostupných, mimo frekventované trasy.
To víte … Praha:o
Nejen Praha, ale obecně okolí měst a turistické oblasti (např. Český Ráj, Moravský kras…) - a v nich jednoduché tradičky či multinky poblíž cest.
Docela dobře si zatím vede moje [cache]GC2Z4VR[/cache]. Je sice malý kousek za Prahou, ale to by nemuselo vadit.
Ahoj, jedna nová směnárna v Praze je, ale není to jako keška ale web směnárna a po dohodě je možná i výměna osobní www.cwgsmenarna.wz.cz Dneska už se směnárna jako keška nedá provozovat, snad jen pokud je pod neustálým dohledem, jako např. v Infocentru
Karel za Kohouťáky
GC335AW byla jsem tam v neděli a jsou tam ![]()
Já v Praze navštívil tři směnárny a ve všech něco bylo.
[cache]GC1WAAQ[/cache] tahle kousek za Prahou funguje dobre