Tak jsem v létě uložil svůj CVG do kešky v Sasku a předpár dny mi napsal holandský kačer, že můj CWG vyzvedl z kešky X a vložil ji do kešky Y, kde ho ihned někdo vyzvedl. Máte taky nějaké zprávy o svých CWG? Asi jsem měl napsat na tu kartičku, že to je normální výměná věc, ale tohle je na druhou stranu taky fajn.
Ahoj, mě se to stávalo v Anglii. Občas mi někdo napsal kam má zadat trackovací číslo. Moje CWG byli totiž vybaveny pořadovým číslem pro mou orientaci a evidenci, což zahraniční kačery lehce zmátlo.
A tak pro další kousky jsem psal lístek, že jsou to nontrackable item a bylo to již v pohodě. ![]()
V německu jsme v létě nechali tři naše CWG v různých keších a všechny vybral jeden německý geocacher:|
Jinak mi psal jen jeden český kolega,jak se to CWG má zapsat a když jsem mu odpověděl,že si ho může nechat,tak napsal,že ho i tak stejně pošle dál ![]()
Tak tohle už jsem řešil, a dopadlo na TB viz.: (TB27X45) The Travel Lizard Geocoin - HONZA.CZ CWG
no jo no za hranicemi mají normal geocoin to v ČR to je original
Me psal kacer z Rakouska, ze nasel muj dreveny coin a je mu divne, ze nikde nemuze najit trakovaci cislo. Myslim, ze v Rakousku jsem zadny CWG neukladal, takze tam nejak doputovalo samo.
Při novoročním kešování na Blaníku jsem v jedné z tamních keší taky narazila na wooden coin [tb]TBKPAX[/tb] z Německa, ale v domění, že jde o obdobu našich CWG, jsem mu nevěnovala až takovou pozornost, protože sbírám jen ty, které mi jsou darovány osobně
Nicméně kačer, co lovil se mnou, si číslo na něm zapsal - a světe div se, fakt byl trackovatelnej! ![]()
presne to same se mne stalo take ![]()