CWG v zahraničí :-)

Dneska mně dostala tahle zprávička na blogu jedné kačerky :slight_smile:
http://spiceorama.blogspot.com/2010/08/geo-caching-grue-aus-tschechien.html

Tak teda jenom nevim, kam ho chce nechat cestovat :slight_smile:

Určitě ti brzy napíše co s tou "mincí" má vlastně udělat, když nemá unikátní číslo :smiley: A určitě za kolečko nic v kešce nenechala …

Takové hezké kolečko… Snad se mi někdy poštěstí a najdu ho v nějaké kešce :wink:

Je tam napsáno geocoin? Je. Tak to prostě svádí se k němu jako k coinu chovat. My jako zelenáči kdysi taky poslali "na cesty" Da@woovo CWG (teď si za to rvu vlasy, protože právě na tohle jsme už nikde více nenarazili).

D@ewoovo - omlouvám se za překlep a komolení jména

maluston: No já nevím… za prvé se o CWG píše všude, mohl ses informovat, za druhé klasický CWG nemá trackovací číslo. Předmět bez trackovacího čísla přeci není putovní, to dá rozum :wink:

U té Němky to chápu, informace o CWG jsou, myslím, pouze v češtině. Neví o co jde. To ji ale snad brzy dojde, když nenajde to číslo :wink:

A jak nám to vrtalo hlavou! :smiley:

O existenci CWG jsme prostě tehdy nevěděli vůbec nic. A asi sotva budeš shánět informace o něčem, co nevíš že existuje. Samosebou že jsme začali pátrat a rychle se informací dopátrali, to už ale dotyčné CWG bylo v další keši (alespoň tam jistě potěšilo dalšího nálezce).

Nemusíš ani tak shánět informace o něčem, co nevíš že existuje. Ono bohatě stačí s pročíst pravidla, projít si tady hlavní stránku, a pak teprve vyrazit do terénu. Z toho si ale nic nedělej. Hodně kačerů to dělá přesně obráceně :smiley: Pak se není čemu divit, že se trackovatelné předměty ztrací, když si někdo myslí, že slouží na výměnu a že za takový předmět stačí nechat v keši papírové kapesníky :frowning: Samozřejmě ale nic proti tobě, v tvém případě se o trackovatelný předmět nejednalo a navíc jsi to poslal dál. Zachoval ses dobře :wink:

Už mi napsala email, jako co je to zač. Tak jsem jsem jí to popsal a že si ho může nechat na památku :slight_smile:

Chytrá holka :wink:

My si pročetli pravidla. Na oficiálních stránkách geocaching.com. Tam jsme se o CWG nějak nedočetli. O trackovatelných předmětech samozřejmě ano, takže co znamená TB nebo geocoin jsme věděli (a že se za ně nedávají papírové kapesníky), ale že jsou i netrackovatelné geocoiny?? :o To byla novinka.

já sem si udělal jedno CWG trackovací lol posílám ho kamarádce do USA takže pěkně zboku lehce navrtnout a šup tam malý očko do očka TB placku na řetízku a úkol šupky dupky do USA do konkrétní krabky B) lol no vzalo to trochu ze široka přes Japonsko a Taiwan ale teď už to šněruje do USA juch :smiley:

Co se týče CWG v zahraničí, tak jsem nechal udělat CWG (?) pro jeden ME v USA.
Pokud budete mít někdo v září cestu do Minnesoty, tak tam možná nějaké najdete.

Tak oni ty CWGčka nebudou zas tak úplný nóvum. Řekl bych, že něco podobných se najde skoro v každým druhým státě, jen ty naše mají asi nejpropracovanější systém. Doma mám např. holandské NLWGčko :wink:

Však nikdo neříká, že jsme objevili Ameriku :slight_smile: ale máme to vymakaný…
Já mám třeba pár PathTagů který jsou také sběratelský ikdyž mají číslo tak se netrackují ale sbírají jen se číslem řekne autorovi kde bylo nalezeno a kdo ho má :slight_smile: taky zajímavá věcička…

Ale CWG je pěkný sigItem :slight_smile: myslím, že to byl dobrý počin pro český geocaching B)

Co jsem viděl tak v USA mají dřevěná kolečka z masivu a tištěná.

DrakMrak: Taky máš pěkný CWG, sakra. Jestli někdy povezeš dráčka do Pardubic tak dej vědět! :wink:

Moje CWG už nejakou dobu putuje jako TB :slight_smile:

lol ani já jsem neobjevil ameriku :smiley:
je mi to jasné…

:smiley: a já tvůj mám chicht někde po cestě se na mě přilepil taky moc pěkný CWG… ale neboj mám jich dost :wink: