Dneska mně dostala tahle zprávička na blogu jedné kačerky ![]()
http://spiceorama.blogspot.com/2010/08/geo-caching-grue-aus-tschechien.html
Tak teda jenom nevim, kam ho chce nechat cestovat ![]()
Určitě ti brzy napíše co s tou "mincí" má vlastně udělat, když nemá unikátní číslo
A určitě za kolečko nic v kešce nenechala …
Takové hezké kolečko… Snad se mi někdy poštěstí a najdu ho v nějaké kešce ![]()
Je tam napsáno geocoin? Je. Tak to prostě svádí se k němu jako k coinu chovat. My jako zelenáči kdysi taky poslali "na cesty" Da@woovo CWG (teď si za to rvu vlasy, protože právě na tohle jsme už nikde více nenarazili).
D@ewoovo - omlouvám se za překlep a komolení jména
maluston: No já nevím… za prvé se o CWG píše všude, mohl ses informovat, za druhé klasický CWG nemá trackovací číslo. Předmět bez trackovacího čísla přeci není putovní, to dá rozum ![]()
U té Němky to chápu, informace o CWG jsou, myslím, pouze v češtině. Neví o co jde. To ji ale snad brzy dojde, když nenajde to číslo ![]()
A jak nám to vrtalo hlavou! ![]()
O existenci CWG jsme prostě tehdy nevěděli vůbec nic. A asi sotva budeš shánět informace o něčem, co nevíš že existuje. Samosebou že jsme začali pátrat a rychle se informací dopátrali, to už ale dotyčné CWG bylo v další keši (alespoň tam jistě potěšilo dalšího nálezce).
Nemusíš ani tak shánět informace o něčem, co nevíš že existuje. Ono bohatě stačí s pročíst pravidla, projít si tady hlavní stránku, a pak teprve vyrazit do terénu. Z toho si ale nic nedělej. Hodně kačerů to dělá přesně obráceně
Pak se není čemu divit, že se trackovatelné předměty ztrací, když si někdo myslí, že slouží na výměnu a že za takový předmět stačí nechat v keši papírové kapesníky
Samozřejmě ale nic proti tobě, v tvém případě se o trackovatelný předmět nejednalo a navíc jsi to poslal dál. Zachoval ses dobře ![]()
Už mi napsala email, jako co je to zač. Tak jsem jsem jí to popsal a že si ho může nechat na památku ![]()
Chytrá holka ![]()
My si pročetli pravidla. Na oficiálních stránkách geocaching.com. Tam jsme se o CWG nějak nedočetli. O trackovatelných předmětech samozřejmě ano, takže co znamená TB nebo geocoin jsme věděli (a že se za ně nedávají papírové kapesníky), ale že jsou i netrackovatelné geocoiny?? :o To byla novinka.
já sem si udělal jedno CWG trackovací lol posílám ho kamarádce do USA takže pěkně zboku lehce navrtnout a šup tam malý očko do očka TB placku na řetízku a úkol šupky dupky do USA do konkrétní krabky B) lol no vzalo to trochu ze široka přes Japonsko a Taiwan ale teď už to šněruje do USA juch ![]()
Co se týče CWG v zahraničí, tak jsem nechal udělat CWG (?) pro jeden ME v USA.
Pokud budete mít někdo v září cestu do Minnesoty, tak tam možná nějaké najdete.
Tak oni ty CWGčka nebudou zas tak úplný nóvum. Řekl bych, že něco podobných se najde skoro v každým druhým státě, jen ty naše mají asi nejpropracovanější systém. Doma mám např. holandské NLWGčko ![]()
Však nikdo neříká, že jsme objevili Ameriku
ale máme to vymakaný…
Já mám třeba pár PathTagů který jsou také sběratelský ikdyž mají číslo tak se netrackují ale sbírají jen se číslem řekne autorovi kde bylo nalezeno a kdo ho má
taky zajímavá věcička…
Ale CWG je pěkný sigItem
myslím, že to byl dobrý počin pro český geocaching B)
Co jsem viděl tak v USA mají dřevěná kolečka z masivu a tištěná.
DrakMrak: Taky máš pěkný CWG, sakra. Jestli někdy povezeš dráčka do Pardubic tak dej vědět! ![]()
Moje CWG už nejakou dobu putuje jako TB ![]()
lol ani já jsem neobjevil ameriku ![]()
je mi to jasné…
mike007 napsal/a:
DrakMrak: Taky máš pěkný CWG, sakra. Jestli někdy povezeš dráčka do Pardubic tak dej vědět!
a já tvůj mám chicht někde po cestě se na mě přilepil taky moc pěkný CWG… ale neboj mám jich dost ![]()