CWG

Dávám na vědomost všem zájemcům o zhotovení CWG, že v Trutnově přijímá objednávky pan Lukáš Puschmann, tel.608 877783. Návrhy můžete posílat jednak v Corelu nebo jen tak nakreslené na bílém podkladě. Zadní stranu, která je neměnná je možné stahnout na http://www.volny.cz/jpa/geocoin.html

Všechny zdraví Midlan[;)]

Prosba: zkus naznacit cenu … kdyz jsem se tim CWG, ktere se mi moc libi, pred casem zabyval, dostal jsem se na cenu tak 20,- korun za kus. Kdyz si objednam 100ks, coz neni nic moc, jsou to dva tisice. A to je pro me pomerne zasadni vydaj. Za to uz jsou celkem dobre boty. Nebo plna nadrz. Je dnes situace lepsi?

samotne gravirovani me vyslo na 15,-Kc za kus oboustranne. Je k tomu nutne jeste zapocitat samotne suky - 250,-Kč/400ks, igelitove sacky 60,-Kc/100Ks a vyrobu karticky, kterou jsem si delal sam, takze to nepocitam. Na strankach, kde to nabizeji, chteji za kus myslim 25,-Kc, takze tady to vyjde o 10,-Kc levneji.

Zdravi Midlan

Nevím sice jaké stránky myslíš, ale kdo sleduje dění kolem CWG tak ví, že jsou v Plzni už dávno za 10korun kus… a kdo může posuzovat více druhů tak ví, že Plzeň je co se týče kvality provedení dosud nepřekonaná.

Zájemcům o CWG doporučuji juknout jednak do profilu mého nebo JPAgeo, projít naši diskusi o CWG a hlavně sledovat web o CWG

[quote] pazitka: Prosba: zkus naznacit cenu ... kdyz jsem se tim CWG, ktere se mi moc libi, pred casem zabyval, dostal jsem se na cenu tak 20,- korun za kus. Kdyz si objednam 100ks, coz neni nic moc, jsou to dva tisice. A to je pro me pomerne zasadni vydaj. Za to uz jsou celkem dobre boty. Nebo plna nadrz. Je dnes situace lepsi?

[/quote]

Hmmm, to je pravda, vše o otázkou priorit a možná i toho, zda rád měníš....většinou ta věc co dáš do kešky stojí podobně, né li více.... alespoň když to beru podle sebe, vždy jsem se tam snažil dát něco pěkného....ostatně i to kindervejce stojí dvacku.... tady je problémem spíše to, že to musíš dát hned najednou...

Ahoj Poniku,

o vyrobe v Plzni samozrejme vim, ale toto byly stranky od firmy Amadea, kde delaji furu jinych veci a vzhledem k tomu, ze vyroba nejakych par CWG je pro ne ekonomicky nezajimave tak si nasadili takovou cenu. Firmu pana Puschmanna jsem zde zverejnil proto, ze me o to jednak poprosil a jednak to bylo mineno pro lidi, kteri to maji do Plzne ponekud daleko. I kdyz se to urcite da resit postou. Ja ale osobne zastavam nazor, ze vyrobek si nejdrive prohlednu a teprve pak zaplatim. Coz pri platbe dobirkou neni mozne. Mimochodem CWG uz mam vyhotovene a jsem s nimi spokojen. Zdravi Midlan 

JJ, pohoda, to já jen aby nevznikla mýlka [:)], těším se až je zašleš do oficiální sbírky, rád si je pak prohlédnu. Jsem zvědav jak jsou vyvedené [;)]. Ostatně výrobců CWG není nikdy dost.

Po spolupráci s Honzou (JPAgeo) jsme si nechali vyrobit svoje CWG, po několika neúspěšných pokusech, kdy jsme narazili na neochotu a vysokou cenu, jsme objevili firmu  BRAUN - LASER CENTRUM, Třebízského 165, Slaný 274 01, tel.: 317 471 378, www.braun.slany.cz, [email protected], kde nám ochotně a za 10,- Kč/ks kolečka vypálili. Takže pokud by měl někdo s okolí zájem, určitě nikoho neodmítnou.

Ahoj. Já sice nejsem z okolí, ale mám zájem o CWG, jak pro sebe, tak i k příležitosti konání eventu v říjnu, tady u nás na Hané. Ale kolečka nemám. Mohl by mi někdo poradit, jak postupovat, abych tak do půli října mohl mít kolečka doma? Děkuji !!!

jj…v Plzni je to opravdu levné, takže by bylo lepší si to nechat poslat, taky jsem se na to v Trutnově ptal a je to tam opravdu drahé:-))

jej…už se to o tom psalo:-)

[quote] Jedla-bedla: Ahoj. Já sice nejsem z okolí, ale mám zájem o CWG, jak pro sebe, tak i k příležitosti konání eventu v říjnu, tady u nás na Hané. Ale kolečka nemám. Mohl by mi někdo poradit, jak postupovat, abych tak do půli října mohl mít kolečka doma? Děkuji !!! [/quote]

Zkus tohle: http://blackspider.wz.cz/objednavka.php 

Dík, už jsem poslal návrhy!

Blackspidera muzu z vlastni zkusenosti doporucit, kolecka byly vypalena velmi rychle, cca tyden, (posta mi je pak na dalsich 14 dni zatajila, ale to uz je jina kapitola) a jsou perfektni.

Numira 

Zdravím
Napiste prosim co obsahuje Vasa Geokarticka k CWG.
Zaujima ma text na kartickach pripadne jednoduche preklady do inych jazykov v kratkem zneni ako napr. : "TOTO JE DARCEK, MOZES SI HO NECHAT" v angl, nemec, madar, polsk a inych jazykoch. Máte to tak niekto ?
Prosim o vzor karticky k CWG
Dík.

Zdravím,

zatím jsem objednával CWG pouze u dvou dodavatelů, v obou případech byla cena pod 10 Kč za kus. U Kavalíra byl ve dvou případech problém s termínem slibovaným na stránkách, nicméně kvalita byla skvělá. U TyTyTy bylo dodrženo vše domluvené, navíc nebyl problém v rámci akce 200 ks CWG objednat různý vzor pro každého našeho georobůtka. Jen polovička měla pocit, že suky u TyTyTy byly o krapánek horší než u Kavalíra.

Doufám, že mi příspěvek nějaký nadšený moderátor pod záminkou reklamy nesmaže, protože pak bych musel vzteky začít upilovávat GEOCACHING.CZ ze svého CWG. :smiley:

Já je nechal dělat v listopadu u LAIFu a taky bez problému. 10 Kč/kus, kvalita dobrá, dodání taky vcelku rychlé. B)

Tady je obrázek mojí kartičky. CWGčka nechávám často i v zahraničí, a stávalo se mi, že se mě lidi ptali, kde mají vyzvednutí CWG zaregistrovat. Proto jsem vlastně tuhle kartičku sesmolil, proto je text v angličtině obsažnější a na prvním místě.

Nemám tam napsáno, že CWG je dárek, protože ho v souladu s místními zvyklostmi pokládám za výměnný předmět.

u kavalíra jsem si nechával dělat CWG před vánoci. Dodání bylo cca 14 dní. Dostal jsem prvních 65 kusů a další včera již s logem 2010. Chlapci tam měli dost hoňku a nestíhali. Kvalita byla u těch předvánočních horší, než u včerejších. Bylo mi řečeno, že měli nedostatek suků.

Jinak musím pochválit.

Taky jsme si nechali dělat CWG u Kavalíra před Vánoci. Přišly za cca. týden, takže OK. Jen ta kvalita byla opravdu horší, CWG nemají vypálení tak "tmavé". CWG co nám dělali před rokem byla OK.