Můžu se zeptat kolik stoji CWG nebo nejaky odkaz kde to je a kolik stoji postovne :D:D
Vlevo, v odstavci Projekty, třeba …
http://www.geocaching.cz/readarticle.php?article_id=9
Skleba: 999, to je dobrý číslo ![]()
Nechávám si je dělat sám, ale už dvakrát jsem byl otrávenej (jednou málo vypálený, podruhé zase až moc). Tady v tom obchodě je to nejlepší cena, co jsem zatím objevil (srovnatelná se solovýrobou)
Jsou i levnejsi viz Výroba CWG pro geocaching | Gravírování
Jinak o prazdninach byla akce jeste vyhodnejsi a jedno CWG vyslo pri nakupu 200ks na 7,7 Kc
Ještě přidám jeden odkaz, ať nejsem za krkouna, že si to nechávám pro sebe…![]()
http://www.gravirovani-laserem.com/vyroba-cwg.php
Co třeba tohle:
[http://www.blackspider.wz.cz]
Ne, tak firmu Kavalír rozhodně nemohu doporučit - nalákají vás na doručení do 3 dnů, po e-mailovém slibu dodání za týden nesplní ani to a zboží dojde nedoporučenou zásilkou v napěchované bublinkové obálce za 12 dní. "Výhodná" cena se se vám těžce vrátí v podobě CWG na nekvalitním dřevě se sotva znatelným vypáleným motivem a písmem, a to tak, že foto CWG, vystavené v mém profilu jsem musel upravovat ve Photoshopu, aby bylo vůbec schopné ke zveřejnění… Tolik moje zkušenost a logicky i verdikt: NIKDY VÍCE.
před pár dny mi přišla sada od Kavalíra, souhlasím s horší kvalitou suků v tom smyslu, že jsou trochu "chlupaté". Laser OK. komunikace v pohodě - byl jsem upozorněn že budou mít dovolenou/což mi nevadilo/ a po návratu to byla bleskovka. Všehovšudy odpovídající dost slušné ceně, ve které je i pakl zipových pytlíků.
60ks/500Kč
Předtím jsem bral várku z geocacheshop.cz, pohoda, suky byly narozdíl od Kavalíra hezky do hladka obroušené.
50ks/675Kč (25Kč navíc za sáčky)
Rozdíl 5 Kč/kus Já preferuju kvalitu, takže příště bych spíš šel za Bob&Bobkem - ale s CWG od Kavalíra jsem také spokojený.
Tak i já jsem vyzkoušel služby Kavalírů a nemohu si stěžovat.
Reakce prakticky okamžitá. Coiny jsem objednával ve čtvrtek a dorazily dnes, tedy ani ne za týden. A rozhodně nevypadají tak, že bych se za ně musel stydět, jsou to pěkné placičky a ani neobsahují moc chyb (přepálených míst).
Takže spokojenost.
Je ještě někdo další kdo má zkušenosti (ať pozitivní či negativní) s výrobou CWG u firmy Kavalír ?
Budu vděčný za jakékoliv poznatky (pokud by nebyly publikovatelné zde na fóru, tak i přes profil)
Díky ZCh
Včera mi také dorazila zásilka od Kavalíra a příliš nadšený jsem z ní nebyl.
Dodání do týdne, v tom problém nebyl. Zboží došlo nedoporučenou zásilkou v napěchované bublinkové obálce jak píše vkrejci v jednom z předchozích příspěvků, což se mi také moc nelíbí (tentokrát naštěstí obálka dorazila, tak budiž).
Ale hlavní je nespokojenost s kvalitou suků, hlavně jejich obroušením. Vypálení je naštěstí celkem v pohodě.
Suma sumárum - příště si raději připlatím a objednám jinde.
Ja bych prosil poznatky radeji zde nez na profil. Taky uvazuju o svem CWG a zkusenosti ostatnich se moc hodi.
Taky jsem si koupil u Kavalíra…Byl jsem upozorněn na to, že kvůli zahlcení prací to bude chvilku trvat,takže sem čekal cca 14 dní…což pro mě není tak hrozný…že přišli v bublinkové obálce taky moc neřeším, ikdyž to není to pravé ořechové…
Kvalita gravíru mi vyhovuje,ale kvalita suků nic moc…na straně kde je Groundspeak logo je sice hezky zabroušená a hrana je sražená,ale na straně s nickem a obrázkem je takřka vůbec neopracovaná a na některých CWG jemně chlupatá či jemně zubatá…
V podstatě nejsem nespokojen.Cena dobrá,komunikace ohledně návrhu blesková a jsou k tomu zdarma sáčky…jen ta kvalita suků trochu pokulhává…
jak napsal PAWcz, stydět se za ně rozhodně nebudu,ale příště se možná rozhodnu pro někoho jiného
Tak včera mi od Kavalíra dorazily CWG určená na 2.Tajný Geozávod. Dodávka trvala nějakých 12 dní (na to, že jsou zahlceni prací nás nikdo neupozornil), ale v tom bych problém neviděla. Byla jsem zklamaná kvalitou suků, jak už tu psalo několik lidí - jsou zkrátka chlupaté, což by být nemělo…
Až si budeme vyrábět osobní CWG, asi se poohlédneme jinde…
Hmm. Jak se tady tak dívam, tak pan Kavalír je asi o korunu levnější než my:). Asi už Vím v čem ta koruna vězí. :D.
No když má někdo slabý laser, tak se nedá nic dělat :D.
No já můžu doporučit tadytutika. Domluva výborná, rychlé, suky jsou taky dobré, vypálení dobré a posláno v kartonové krabici.
No a spojení na Tadytutika?? Je to ISQ co je v profilu?
Jestli jsem dobře pochopila, tak
http://www.levne-gravirovani.cz/vyroba-CWG.html