Ahoj, poradí mi prosím někdo?
Stáhl jsem si do geogetu skript cwglist (http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:cwglist) - i se všemi dalšími pvovynými skripty, zobrazuje se v ggstat, ale nevím jak můžu naklikat CWG, aby se dostali do statistik (vůbec nevím, kde se dá otevřít okno s vkládáním)
Zacal bych otazkou: co a jak jsi instaloval? Tato chyba byvala hlasena, kdyz nebyl k dispozici offline seznam CWG. Toto chovani by melo byt ale zmeno v nove verzi instalovane pres automatickou instalaci. Po ni jsou k dispozici v plugin manageru skripy:
Ziskana CWG
Seznam CWG
Ziskana CWG slouzi k zadavani CWG ke kesim nebo do samostatneho souboru (pokud nelze CWG priradit ke kesi).
Seznam CWG vytvari seznam vlastnenych CWG, ktery lze vytisknout nebo pres POILoader nahrat do GPS.
Krom toho je nainstalovan jeste ggc skript, ktery se ukazuje ve zobrazenem listingu kese a pomoci nej lze rovnez CWG zaznamenavat do databaze.
EDIT: pokud mas zajem, kontaktuj me po ICQ, vyresime to urcite rychleji nez pres forum.
Přiřadil jsem první CWG ke keši, ostatní mám jen v seznamu… Při generování statistik mám nastaveno řazení podle Nicku, ale ve výsledném souboru jsou ta CWG přiřazená ke keši až na konci, opět seřazena podle nicku…
Dá se nějak nastavit, aby bylo řazení všech CWG podle nicku do jednoho seznamu a nedělilo se to takto na dvě sekce?
Teď jsem si všiml, že i když mám u keše (eventu) přiřazený CWG, tak se nevygeneruje v seznamu link na tenhle listing. U PGME odkaz je, u ostatních není?
sobikovi: nevim jestli myslis to stejne co ja, ale me to prolinky na listingy dela v pohode - viz. muj profil a posledni CWG, ktera mam prirazene k eventu.
Muzes sem dat prislusny tag, ktery mas u nektere z kesi, kde se ti nevygeneruje ten odkaz? Mam ve svem profulu jak eventova cwg, tak i cwg patrici ke kesi primo a nemam s tim problem.
EDIT: a proc mas Kometu 2x stejne CWG? je to proto, ze opravdu mas dvakrat totez?
a zbývající eventové u keší jako tag CWG a v něm:
GEOSKOŘÁPKY 2009
10 let Geocachingu
0-10-10 Multi Event: Praha (Czech republic)
GeoGet pro zacatečníky i pokročilé
Sobiku, jednak jsem chtel vedet, co mas napsano v TAGu, ne jak to vypada v ulozenem a nactenem seznamu. Druhak ma pravdu Satan - mas spatne tagy. Nainstaluj si novou verzi pluginu a stahni snovu seznam CWG. Tim by se to melo "opravit". Tva verze pluginu pri instalaci (pokud byla instalovana) neprovedla prevod TAGu do noveho formatu.
Mám některá CWG v tagu u keší a tam mám jen ten text, co jsem uvedl níže… a většinu CWG mám v seznamu txt nalezeno mimo keš jelikož si nepamatuji v jaké keši jsem to našel
Domnívám se, že mám nejnovější verzi, ale přeinstaluji a uvidíme…
To je v poradku. Verze 1.4.1.65 > 1.4.1.6. Takze proto ti aktualizaci nenabizi.
A verzi mas spravnou. Jde o verzi 1.4.1.6 gordovym omylem oznacenou jako .65.