Ahojda, je tu nějaký cyklokačer který by měl chuť vydat se na tuto poněkud delší multi ze Sněžníku před německo a zase zpět?? V klídku, žádný velký spěch?? Samotný se mi do toho nechce. Konkrétní termín nemám.
[cache]GC1ZYGF[/cache]
tohle mě taky láká. kdy a jak by vypadala logistika?
zatím sonduju, mát to přeci jen krapet z ruky ![]()
Jo, tak na tu jsem už taky koukala. Bohužel pro mě zatím hooodně nereálné. Asi to zkusím částečně odchodit a částečně objet autem.
Každopádně držím palce, ať někoho najdeš a klobouk dolů.
To kámo Kdy by se vidělo podle počasí a podle dohody, jsem teď po škole čerstvě nezaměstnaná, takže času dost. Ráda bych to dala ve dvou dnech. Tedy bez honění v klídku se stanem.
To Evča.N Když já auto nemám. A krom toho bych to opravdu chtěla dát na kole. Kešky lovím téměř výhradně na kole tak tohle je skoro povinnost. Snad někdo pojede. Napadl mě Roode? Asi mu písnu. Co si o tom myslíš??
noo, asi určitě by to bylo na klídek neb já než jen dojedu do výchozích pozic, tak budu hotovej ![]()
během 2 dní projet trasu a u toho vzít to co je po cestě - to zní rozumně. jen s tím stanem bych se netahal, už takhle to je na brašny ![]()
Tož, já auto taky nemám, ale členové teplické grupy, jíž jsem členkou, jimi disponují. ![]()
Jo, Roode je dobrá volba. Možná by do toho šel. Co jsem tak koukala do mapy a viděla cestou vlakem, trasa je to hezká, ale na ten kousek údolím Labe pěkně drsná.
Třeba to bude další trasa jeho proslulého Cykloeventu. Mrzí mě, že to mi to na něj letos zase nevyšlo.
KaMo No já bych taky musela z Děčína dojet na Sněžník
a pak pohodička. Psal mi Lamin ohledně této kešky že se cca v půli cesty dá spát v penzionu v Doubici. 300kč za noc. Takže taky možnost.
Evca jo, tak to jo. Taky bych mohla sehnat někoho s autem ale já bych radši vlastními silami. Zkusím mu písnout, koukala jsem že ji ještě nemá. Jooo, cykloevent se zase moc povedl. Do logu psal něco o tom že by možná mohl být další už na podzim po kopečkách Středohoří ![]()
máš maila…
Vypadá to zajímavě.
Ale s moji fyzičkou nevím, nevím. ![]()
Pošťák nějakej pomalej… Nic nepřišlo
poslal jsem to ještě na tvoji mailovku, tak snad to dorazí. první bylo pžes gc.com profil
Někdo další kdo by měl zájem???
no to by byla parádička. nevím sice jak jsem na tom včil fyzicky… jediné co mi momentálně vadí je vzdálenost výchozích souřadnic od domovských ![]()
Jo, jen kdyby to lnebylo na druhým konci republiky…