CZ cache v banneru

V banneru na hlavni strance gc.com, kam se davaji nahodne obrazky z logu, jsem dnes zahledl vicko s ceskym napisem:

Vyhrava Whoeveruv log z Baroka.

Počkej počkej, já svoje fotky na titulní stránce GC.com vidím docela často. Taky aby ne, když už jsem jich tam uploadoval přes 700… :slight_smile:

Občas je vidím i na té větší ploše vlevo… třeba tady:

To je fotka z kontroly mojí kešky v Jižních Čechách na Silvestra a je na ní Petra, Terka a Maty… :-))

No nic, jdu spát… už jsou zase tři ráno, ach jo.. :frowning:

Who

Chlapi to je bajecne !! Fakt mi potesilo, ze fotky od nas se libi. A jen takova kontrolni otazka - pozna nekdo odkud je ta modra keska ???

Tak me napada, ze by nebylo spatne mit na uvodni strance GC.cz neco podobneho jako na GC.com. Stacil by kazdy den jiny obrazek. Treba misto banneru jiz archivovane kese Archa. Urcite by to zpestrilo stranku.

Co ty na to Honzo :slight_smile:

skoda ze tam nedali tu fotku z Grecka, Who :)))

Je to baroko I

Cary-mary fuk! - A Honzo na pockanie stranku spestril ::)) pokial ma zrak neklame!
Vyzera to naozaj veselsie. V mojom rozliseni by stranke neublizilo ani keby tie fotky boli navrchu (hned pod sedou oddelovacou listou s menom prihlaseneho)..

Nádhera - Honzo, dík.

Honza je proste velky mag !! Opravdu bezva zmeny !!

Pridavam se s diky, fakt supr ficury. Me napadlo, nedaly by se do cachemapy natahnout home coordinates ceskych geocacheru? :slight_smile: Nevim jak moc by to ostatni uvitali, ale moznost zapnout si na mape zobrazeni vrstvy s ikonkama bydlist geocacheru, dala by se tak sledovat geocacherska populace :slight_smile:

urcite zodpoveda pokrytiu cachami.

Hmmm, tak tomu rikam servis. Rano me neco napadne a odpoledne je hotovo.
Honzo, klobouk dolu. Na geopive splatim dluhy :-))

A co ochrana osobních údajů? Pokud tam má někdo zadané souřadnice postele v ložnici a ne třeba hospodu o dvě ulice dál, asi to moc geokošer není.

Myslím, že “home coordinates” se nezobrazují standardně ani v profilu geocachera, ten si je volí interně pro zjišťování kešek v okolí, takže jde o ryze privátní údaj. Ten určitě vytáhnout z GC.COM nejde :slight_smile:

Hmmm, tak tomu rikam servis. Rano me neco napadne a odpoledne je hotovo.
Honzo, klobouk dolu. Na geopive splatim dluhy :-))

Honzo, dobra prace! Koukam, ze z pristiho geopiva rozhodne po dvou neodejdes! Ja taky moc dekuju za vsechny krasne zmenu k lepsimu! Alkoholu uz budes mit dost tak radeji prispeju na taxik domu :-).

Jo tak nejak to bude, home coordinates je soukroma vec a jen pro vlastni ucely, byl to jen napad.

Bezva nápad. Chi chi, zrovna první obrázek, co mi padl do oka, byl detail z mojí vlastní lednice. To potěší… :slight_smile:

Díky za další vylepšení stránek. Holky měli velkou radost, když se jejich fotky na stránkách objevily.

Nemyslim, ze by to byl uplne hloupy napad, ty souradnice by si kazdy, kdo by chtel, mohl dat do profilu na gc.cz. Anebo by se mohlo brat mesto z GC.COM

Nadpoloviční většina má v profilu vyplněn pouze nick, tak že nevím, nevím …

A co si slibujete od toho, že budou někde vidět koordináty jednotlivých geocacherů?