CZE MEGA-EVENT: CWG + GEOCOIN-SHOW BOHEMIA 2011

Ahoj geokolegové,

S radostí Vám oznamuji, že se budete moci v nejbližší době (možná v příštích hodinách) začít logovat formou "WILL ATTEND" na "první předem schválený Mega-event v ČR.
Ten z vás, kdo nemá nastavené notifikace na Mega-eventy si tuto službu zapněte, protože prvních deset geocacherů, kteří se na ME zalogují formou WA dostanou na akci celou sérii deseti Mega-eventových CWG zdarma. Předání ceny je podmíněno fyzickou účastí výherce na Megaeventu.

Přeji hodně štěstí, kvalitně nastavenou notifikaci a rychlou myšku ;);):wink:

Na všechny se těší
celý organizační tým ME :wink:

LINK NA MEGA-EVENT: http://coord.info/GC2NJ48
LINK NA OFICIÁLNÍ STRÁNKY: www.geocoin-show.cz

plácni sem GC-code pro ty co nemají notifikaci, minimálně proto, aby ten ME vubec našli, pokud nebude v jejich kraji :slight_smile:

Link na listing: http://coord.info/GC2NJ48

To geo.scorpions : Můžu se jenom zeptat, kde se bude konat ? (Jsem zvědavej a nechce se mi čekat na schválení ;))

Prozradím že se ME bude konat v Plzeňském kraji. Konec konců je to už takové "veřejné tajemství" :wink:

No tak pokud to nebude až někde u hranic (spíš pokud to bude do 100 km od baráku) tak bych se určitě chtěl přijet podívat

A datum? To je ještě tajemství?

Bude to dřív než za 1/2 roku, protože to by jinak nešlo publikovat :wink:

Když budeš sledovat listing GC2NJ48 CWG + GEOCOIN SHOW BOHEMIA 2011 (Mega-Event Cache) in Plzeňský kraj, Czechia created by vojrou, geo.scorpions, Lucecitka, nosferatu XIII. až bude schválený, tak tam určitě datum bude :wink:

To Maxinoha: Ne ne … Mega-event se může schválit maximálně 12 měsíců před konáním akce. Pravidla mám našprtaný :wink: Ono to totiž s tím schválením ME není zas až tak jednoduché … :wink:

P.S. na to kolik mají ostatní organizátoři ME času, na tom až tak dobře s časem nejsme … Datum konání je 3.9.2011

Paráda.

V jinem tematu padlo, ze by to melo byt schvaleno v 15 hodin, takze to neklaplo :D:D

Zrovna jsem si to taky říkal :):):slight_smile: O to víc to bude zajímavější.

Tááák … konečně jsem dokončil úpravu všech tří jazykových mutací oficiálních stránek z "eventu" na "Mega-event"

zde je odkaz: www.geocoin-show.cz

Doufáme, že pro Vás námět, prostředí a doprovodné akce budou zajímavé :wink:

Taky koukám, že si dávají načas - prostě klasika.

Když jsem koukal kolik tam má být geocoinů, tak to abych si vzal nějaký velký blog pro opsání kodu kvuli discovered it :slight_smile:

mozna bude nekde seznam cisel :smiley:

U každé vitríny bude seznam kódů geocoinů, které ve vitríně vidíte :wink:

… a velký batoh.

Navrhuju, aby se seznam kódů průběžně aktualizoval v listingu :wink: