Připravuji pro Vás lahůdku v serii Czech geocoins. Geocoin bude vyroben z hrnčířské keramiky technologii odlévání. Průměr 45mm, toušťka 10mm. Vyrobeno bude pouze 75ks. Mám vzorky ze 3 barev. Černá, hnědá, bílá glazůra. Potřebuji abyste mi pomohli vybrat dvě barvy glazůry. Přikládám foto. Kdo by chtěl reservovat klidně může. Pro reservované geocoiny zajistím i barvu glazůry. Na geocony se můžete těšit začátkem prosince 2011. Juraf369
Zajistis ty dve vybrane barvy nebo vsechny?
Edit: Hneda, ta vypada dokonale, ale druhou z toho obrazku bohuzel nerozhodnu, to by chtelo "lepsi" fotku.
Mě se nejvíc líbí ten světle hnědý a pak ten tmavě hnědý. Ten bílý nic moc… Tolik k pomoci s výběrem.
A každopádně prosím rezervovat 1 ks světle hnědého.
Já bych bral ty barevné a jestli můzu zamlouvám si 1 ks toho tmaveho. Díky.
Taky bych vybral jeden z tech barevnych…uz se na nej tesim… ![]()
btw. jestli je to možné tak bych taky už "předobjednal" ten svetle hnedy..diky
juchu. Další kousek. Obě hnědé jsou krásné. A já si zamlouvám tu světlehnědou ![]()
Moc pěkný. Prosím o jeden světle a jeden tmavě hnědej. Díky
Pekne, rezervuj mi prosim tmave hnedy…
Moc pěkné, prosím rezervovat tmavě hnědý.
Dobrá práce,ty barevnější se líbí víc.
Já bych si rovnou rezervovala jeden světle hnědý a jeden bílý a tím i odpověď na glazury.
Černá mě moc neoslovila, tu bych vyměnila za tmavě zelenou.-) vím že remcat umí každý, tak už mlčím a jen chválím nápad ![]()
Bílá je dobrá …
Rezervuji jeden kousek. Kdyby bílá nebyla vezmu jakoukoli jinou.
Díky
Poprosím o tmavě hnědý, vypadají moc hezky. ![]()
Mě se líbí ty barevné - ten bílý mi přijde o ničem.. Můžu si rezervovat jeden světle hnědý?
Prosím o rezervaci světle hnědého i tmavě hnědého.
Rezervuj mi prosim vsechny varianty.
Rezervuj mi prosím také všechny varianty.
Rezervaci na světle hnědý, děkuju a těším se.
Prosím rezervovat světle hnědý. Děkuji.
Budou Vánoce a nikdo mi pod stromečka nic nedá, takže…
Prosím o pre-order na tmavě hnědý, díky.