Za pár dní se rozšíří netradiční série Czech geocoins o zástupce vyrobeného z látky, všechny popisy a obrázky jsou na látku vyšity.. Budou vyrobeny dvě verze 40ks barevných a 20ks černobílých. Geocoin bude mít průměr 47mm tloušťku asi 15mm. Geocoin bude samozřejmě trakovatelný pouze na Geocaching.com, bez ikonky. Doufám, že se bude "mince" líbit. Předběžná cena 180 Kč. Už brzy budou i fotky vyrobených geocoinů. Prozatím přikládám grafický návrh.
Juraf369
Uf … světlemodrá s červenou. Snad ta černobílá bude přijatelná. O kompletnost serie se nechci nechat připravit, ale tato barevná kombinace by mi způsobila pupínky.
Musím říct, že jsem se po zverejneni navrhu GC trosku leknul, ale fotografie se mi libi daleko vic a uz jsem oba dva nove kousky (kozeny i latkovy) objednal…A pokud to bude podobne jako v pripade skleneneho (na fotce se mi moc nezdal, ale ve skutecnosti je super) tak to bude parada :-)) Diky moc za tuhle serku GC, doufam, ze vymyslis jeste dalsi materialy
Teda, to je fofr, dneska dorazil jak leather, tak i cloth, oba coiny jsou moc hezké, děkuju a budu se těšit na další zajímavý materiál. (bude ještě nějaký?)
To je fakt! Jurovy zásilky jsou hóóódně rychlé a coiny nádherné. Já jsem trochu váhala nad tím hadráčkem, ale teď jsem nadšená a všem okolo se líbí.
Juro, zasloužíš si pochvalu před nastoupenou jednotkou! Děkujeme!!!
Oli
Nu, já jsem obecně překvapena velmi rychlým jednáním i dalších výrobců, či obchodníků se kterými jsem zde přišla do styku. Juraf, Dartagnan, Nemo .. geogadget .. . Je to ve vodách českých zcela neobvyklý jev.