Sháním výše jmenovaný coin. V shopech jsem na něj již nenarazil, tak jestli někdo tuší, kde by se dal ještě sehnat, tak nabízím jak koupi, tak i možnou výměnu za jiný neaktivovaný GC. Je to takový ten coiník s psí packou.
Pokud sezenes Prazsky GC s orlojem neaktivovany tak jej s tebou rad vymenim ![]()
Ej, take bych jednu pacicku bral pro naseho geopsa. Zkusim doma kouknou t co mam zajimaveho neaktivovaneho na pripadnou vymenu, kdyby to bylo mozne se take prihlasit na vymenu.
Tahle mince je krásná. Taky bych ji chtěl mít ve své sbírce. Třeba by se daly vyrobit nové?
Orloje neaktivované mám, ale obávám se že by to nebyla rovná výměna.![]()
To by se mi taky líbilo (a ještě víc našim psiskům).
A prodej?
navrhni cenu
klidne pres SZ
i muj geopejsek Betynka by touzil po CZ DOG GC, tak kdyby se ho nekdo chtel zbavit …
Taky bych bral tuto minci pro svého geopsa. Když už je někde vyrobaná raznice, tak by to nemuselo být tak drahé. A 50 ks (asi minimální množství) se prodá, myslím, hned.
Ozve se vlastník raznice?
Díky!
jj…taky bych do dog coinu moc ráda šla…
Též bych si jeden koupila
Taky bych jeden vzal.
Napodobne, to je uz dost na dovyrobu…
Take se pridavam a jeden bych bral.
Tuž esli by byl dostupny, tež se hlasim k odběru!!!
Dobra robota!
Raznice budou asi tady http://www.geocoindesign.cz/reference.html. Treba zareauguji na zajem. Pred casem jsem se na ne ptal a snad se mely nejake dodelavat, ale kde nic tu nic.
Také se hlásím, ať je nás co nejvíc! Náklad 50-ti kousků by určitě zmizel jako pára nad hrncem.![]()
Také se hlásím, ať je nás co nejvíc! Náklad 50-ti kousků by určitě zmizel jako pára nad hrncem.![]()
Ja se taky hlasim. Po nekolikate ![]()
Taky by jsem ho chtěl…prosím urgujte to někdo ať to není jen pohádka