Chci se optat, nebude mit nekdo misto a uate pri ceste na Czech GeoCheck?
Jesste upresnim, aby se stihla ranni registrace ;) Pripadne jestli tam nekdo jede uz den predem, tak bych se pripojil.
Diky PeZik1
Chci se optat, nebude mit nekdo misto a uate pri ceste na Czech GeoCheck?
Jesste upresnim, aby se stihla ranni registrace ;) Pripadne jestli tam nekdo jede uz den predem, tak bych se pripojil.
Diky PeZik1
Ahoj, zkus kontaktovat Ottu z naseho FastCache tymu (najdes ho pod nickem stonesfamily). On se chysta jet z Prahy v patek navecer asi kolem 17h a jelikoz 2 clenove naseho tymu (vcetne me) jedou jinak, pojede max. ve dvou lidech-tak se domluvte a treba te pribere.
k tomu bych jeste dodal prosbu, jestli byste se mohli snazit prijet do hurek co nejmensim poctem aut. pripadnych 200 se jich tam opravdu nevejde ![]()
Jojo, vhodne vlakno :).
Zvazoval jsem, jak tam vlastne pojedu... zacina to vypadat, ze z Prahe, a v nedeli zase zpatky tam. Mozna. Taky trochu podle moznosti. Kdyby tedy nekdo mel volne misto, prihodte ho sem do 'burzy' ... diky! Urcite se budou takove informace hodit nejen me. :)
(Na benzin jsem samozrejme ochoten prispet; krome cesty do mista konani bych vas po zbytek vikendu nikterak nezatezoval, po caches uz si budu pobihat po svych. :)
Připojuji se k Dainově výzvě k minimalizaci počtu geovozů na Hůrkách a přidávám důležité upozornění:
V pátek 18.5. od 18:00 až do soboty 19:5. 9:00 hodin bude závora na Hůrkách propustná jednosměrně, a to pouze ve směru dovnitř (až do naplnění kapacity stanové plochy). Auta, která vjedou dovnitř, nebudou vypuštěna ven. Prosím, přizpůsobte tomu svůj časový harmonogram pátečního odlovu.
Věřím, že s ohledem na bezpečnost stanařů a potácejících se cacherů toto nepopulární opatření pochopíte [;)]
Taky se pridam s prosbou-
anzto nam nejaky previt pred tydnem stipnul auto [8o|] a chceme zavod odjet na kolech budeme je muset vzit vlakem. Moc by nam pomohlo, kdyby nam nekdo mohl vzit do Hurek aspon batoh ( 1x gemma 60 l) (Je mi jasne, ze misto na dve kola bude tezko nekdo mit). Pokud by se nasel dotycny dobrak, necht mi pisne pres profil, kam mam v patek batoh dodat (idealni by byla Praha-Holesovice, nebo prilehle okoli, ale vybirat si samozrejme nebudu [:)] )
Pripadnym dobrovolnikum predem dekujeme
Numira & Annie
Jelikoz je vsechno jinak, nez bylo puvodne planovano - zustala v mem geovozidle volna mista. [;)] Paklize jeste nekdo mate zajem, nevahejte mne kontaktovat pres profil (je tam telefon, icq i skype). Odjezd v patek cca 17:00-17:30 z Nam. Miru nebo po trase D1.
Bohužel nemám neděli volnou, a tak musím v sobotu večer jet zpět do Prahy, tak kdyby se někdo chtěl svést, tak mám v autě místo. Dyštak se mi přihlašte na eventu.