Czech geocoin 2007 - stribrny prodej

Ahojte, mam este cca 30 ks striebornych ceskych geocoinov 2007 - ak mate niekto zaujem, kontaktujte ma - cena 200 Kc plus naklady na obalku a postovne alebo osobne prevzatie.

Ahoj, rezervuji si 1ks.
Mohl by jsi mi ho vzít a předat na CITO (25.4.) ?

Šamánku já bych také jeden prosila. Převezmu osobně při nejbližší příležitosti. Díky.

Ahoj. Já bych taky jeden bral. Na CITU by to asi bylo nejpohodlnější, ale můžu se někde (v Praze:)) stavit i dřív.

Ahoj Samane 2 kousky bych si vzal. Osobní předání na CITU pokud by to šlo.

Připojuji se k CITlivým zájemcům - chtěl bych 2 kousky, díky!

1 si vezmu, prosím zarezervovat, pošlu mail, kdy budu v Praze, děkuju

Taktéž rezervujeme 1 kousek. Předání možné jak na Svačince, tak i klidně dříve poštou (pokud by to šlo) ,.. Děkujeme!

Pripojuji se k zajemcum, ale asi vyuziju sluzeb ceske posty…

Hola hej, na prazskom CITE nie je problem mince prevziat, vezmem ich tam, len sa mi sami prihlaste, pls :slight_smile:

Ahoj, chtel bych taky jeden … jen bych se rad domluvil na predani jinde nez na eventu.. pisu sz.

i pro mne odlož prosím

Ahoj Šamane,
já bych taky jeden chtěl, počítej prosím se mnou. Domluvím se s tebou přes profil, jak si ho vyzvednout.

Ahoj, také bych si jeden vzal, ozvu se přes poštu. Díky

Nevím jestli ještě nějaký je. Pokud ano rezervuj mi jeden!!! Zítra se ozvu mailem, uhradím a dodám adresu. Díky.

Ahoj,
jestli ještě budeš mít, tak bych si 1ks vzal… Na CITO půjdu, takže bych si ho vzal tam…

Ahoj;)měla bych také zájem o jeden, není-li pozdě. Přivítala bych možnost poslat poštou.Určitě zaplatím, adresu pošlu mailem. Díky.

Měl bych také zájem o jednoho coina,jestli ještě nějaký je,využiji služeb české pošty..:wink:

Pokud je ještě nějaká mince k mání, vzal bych si jednu. Zítra na CITO se ohlásím.

Nemá někdo ještě tuhle minci neaktivovanou k mání?