Za pár dní se rozšíří netradiční série Czech geocoins o unikát a to o zástupce z pravé kůže. Při registraci na Groundspeaku mi potvrdili, že geocoin z kůže ještě nikdo nevyráběl. Bude vyrobena jedna verze 75ks. Geocoin bude mít průměr 50mm tloušťku asi 15mm. Geocoin bude samozřejmě trakovatelný pouze na Geocaching.com, bez ikonky. Výroba není vůbec jednoduchá a doufám, že se bude "mince" líbit. Předběžná cena 220Kč. Už brzy budou i fotky vyrobených geocoinů. Prozatím přikládám grafický návrh.
Juraf369
Počkám si ještě na reálný obrázek ( pro jistotu ) ale tak na 101% ho budu chtít ( když už mám předešlé 3 verze - stone, glass a wood ) když už to bude serie, tak aby byla kompletní.
Tohle bude 4 přírodní materiál tak to jsem zvědav, s čím se teda Juraf-e vytáhneš u posledního typu. Ale věřím, že to bude něco extra.
Coin dnes dorazil, společně s látkovým bratříčkem. Oba se moc líbí! Rychlost dodání úplně neuvěřitelná, super! Jen tak dál, určitě se najdou i další materiály
Uf - skvělýýý :-). Leather i Cloth jsou doma a jsou skvělé. Fascinují mne i ty krásné krabičky. I ty jsou různě barevné … a vůbec. Mám moc příjemný pocit jedinečné serie a moc se těším na další…
Díky
Jsem zvědav, jestli někdy nějaké z těch coinů najdu v keši, nebo tady ty záchvaty euforie mají jen kačeři syslové. GC s trackovatelným číslem byl odjakživa od toho aby cestoval, na některým eventech mi to však přijde jako ve "filatelistickým" kroužku. Když najdu v terénu zatavenou fotku ve folii, nejradši bych zvracel. O novodobém plastovém balastu s reckovacím číslem ani nemluvit… No nic, tak jsem si pobrečel a půjdu raději lovit, třeba někde něco najdu..
Jinak předmět je to hezký, ale jen kvůli tomu, že je na čemkoli trackovací číslo, logo GC, či ještěrka, abych to měl doma a utíral z toho prach, si na zadek rozhodně nesednu..
Mám pro Vás pouze 10ks tmavých Czech leather geocoin. Geocoin je naimpregnován speciálním voskem, který zajistil tmavý patinový vzhled.
Cena je stejná tj. 220kč. Kdo byste měl zájem napište mi SZ i s adresou.