Mili kolegovia a kolegyne, inspirovany roznymi zavodmi TB vo svete som sa rozhodol zahajit podobnu tradiciu tu v CR a v tomto roku zorganizovat Czech Run 2005
Czech Run 2005 - Závod ceskych TB na trase Praha-California-Praha
Start: cache Pendulum Ciel: cache Pendulum
Vsetky TB budu nasledne prenesene Spyderom1 do Californie, odkial sa budu musiet co najrychlejsie dostat nazad do cache Pendulum. Aby to nebolo také jednoduche a kedze je kveten roku 2005, vyuzijeme cislo 5 a budu platit nasledujuce podmienky:
-
TB musí navstivit minimalne 5 statov USA pred odchodom do Europy
-
TB musí byt vyfoteny minimalne s 5 geocachermi, ktory mu po ceste pomozu
-
TB musí byt vyfoteny minimalne s 5 dopravnymi prostriedkami
-
Kedze CR sa povazuje za krajinu piva, TB musí byt vyfoteny s minimalne 5 druhmi piva
-
TB nesmie cestovat postou, ale len v sprievode geocacherov
-
Každý ucastnik moze do sutaze prihlasit maximalne 2 TB
-
1 geocacher moze preniest 1 TB len do jednej destinacie (nesmie ho napr. sam preniest cez 5 US statov a zaniest do Prahy)
-
Majitel TB nesmie fyzicky pomahat svojmu TB ani ziadnemu TB zucastnenemu v zavode ani skodit inym TB zucastnenym v zavode (moze len aktivne podporovat svojho TB mailom geocacherom, ktori ho prave maju u seba)
-
TB, ktory nesplni niektoru z vyssie uvedenych podmienok, bude vyradeny zo sutaze.
Závod bude mat svoju podstranku na www.geocaching.cz, kde budete mat moznost sledovat priebezny stav.
Vitaza zavodu caka geoocenenie ![]()
Kto ma zaujem zucastnit sa sutaze, musí mi do pondelka 16.5. dorucit TB, ktory bude mat v misii uvedene, ze sa ucastni zavodu Czech Run 2005 a uvedene podmienky, ktore musí splnit. 16.5. ideme so Spyderom1 do hospody (kto ma zaujem, moze sa pridat a TB mu budu odovzdane, on ich prenesie do CA.
Kto momentalne nema TB dog tag, moze si ho objednat u Pecku (bude na zajtrajsom geopive).
Ide o prvy pokus o závod TB u nas, preto je trosku usity narychlo (najma z dovodu navstevy Spydera1 v Prahe), buduci rok bude Czech Run 2006 lepsie pripraveny a viac dopredu avizovany ![]()
Preklad pravidiel do anglictiny z dovodu uvedenia na stranke jednotlivych TB sem dodam tento tyzden.
Toz kto ma zaujem a moznosti, hor sa do toho :)))