D@EWO #500 PULITR

Davide obrovska gratulace od Rytiru, akorat jsem to stihl po navratu ze sluzebky a koukam, ze si jeste nikdo nevsiml. Mame se od tebe co ucit, ale tahle gratulace jede i k tve super GEOZENE, bez ni bys na tom byl jak mi [:P] a mozna hur [:D], takze at Vam to frci. A dej si nakej ten pulitr na oslavu. [B]

Davide, hlidali jsme vaši pětistou už několik dní, ale nakonec jsme ji stejně prošvihli. No nic, czexican to ohlídal. V pořádku, je to jako v rodině.

Milí kolegové, přátelé, zlatíčka, moc gratulujeme k dosaženému  úspěchu a do dalších lovů beze zbraní vám přejeme hodně úspěchů ! [D][G][^][U][ip][B][:D]

Ikdyz jde jen o “pitome numero”, blahopreji i za zatracovanou Lipu! :wink:

Připojuji se k Assamovi za netradiční Českou Lípu [;)], do dalšího půllitru pohodu nejen v duši.

[B] je pekne cislo, gratulujem [:)] Moj otec ma D@EWO, takze mam k tejto znacke pozitivny vztah [:)]

To tedy...... GRATULUJEME!!!

A tesime se na Tve kesky. 

Taky gratulujeme k pulkilu, je to moc pekny milnik, ale bude hur...[:)][:D][;)]

500 za 500 dni, to je slusny … kazdej den venku co? Za mlhy, snezeni i husteho deste … [Y]

Taky se pridavam ke gratulaci (+ jedna special navic za FTF vyhru behem zatmeni mesice :-), zaroven dekuji za pekne zalozene kesky.

Tak jen tak dal!!!

Super cinnost. Dalsi hranice cekaji. Moc gratuluji.

samozřejmě Ti Davide a Tvé rodince gratuluji k dosažení tohoto čísla. Byl jsem služebně mimo a tak jsem to zaregistroval až teď. Lovu zdar.[^]

Téééda, to je fofr (tím nemyslím svou reakci [:$])... Tak jen tak dál a užívej si to!!!

No tak: Dej nám všem najevo, ja tu šlape DA@EWO. Gratuluji[D], ale krát dvě to mělo být…[:D]

Já se s chutí připojuji, je to parádní výkon, jen tak dál a doufám, že se někdy třeba v Děčíně uvidíme. Bill22

Sice s křížkem po funuse, ale taky gratuluji. 500 už je slušná závislost tady na severu [:P]

Gratuluji.To je tedy hukot.