Hmm tak to je podivné. Nic podobného se mi zatím nestalo. Zkoušels to třeba jiným webovým prohlížečem?
A v čem se tedy "nic nestane"? Ono to totiž po editaci akorát nahoře napíše něco jako Your listing has been edited, ale zůstane to na stejný stránce, ale přitom se změny projeví…
Opera někdy po stisknutí tlačítka toto stisknutí ignoruje a chce to stisknout tak 2x až 3x rycle za sebou…
Ano, to je v pořádku. Ta věta že je to uloženo se objeví. Ale v listingu nic.
A co konkrétně měníš? Text? HTML kód jako např. tabulky, obrázky, ztučnění atd.?
Nenažíš se tam náhodou narvat chybějící diakritiku, že ne?
Ano, o to přesně se snažím. Zapoměl jsem totiž doplnit pár háčků a čárek, tak to chci napravit. Jinak mám IE 7.
Aha, tak to jsme doma
Tak s tím bohužel nic neuděláš, GC.com diakritiku nepodporuje, což je v dnešní době ostuda :o
Tedy přesněji, neumí ř, ť, ě a další, některá písmena jako např. í, é umí…
Aha. Tak to je snaha bohužel marná. Na háčky jsi pravděpodobně nezapomněl ani napoprve, ale byly odstraněny automaticky. Některé znaky s diakritikou prostě geocaching.com nezkousne.
Ale některé háčky a čárky to podporuje… Aha, teď jsem si přečetl Sutechův upravený příspěvek…
Ondrej Strnad napsal/a:
Ale některé háčky a čárky to podporuje…
Viz můj předchozí příspěvek
Sutech napsal/a:
Aha, tak to jsme domaTak s tím bohužel nic neuděláš, GC.com diakritiku nepodporuje, což je v dnešní době ostuda :o
Tedy přesněji, neumí ř, ť, ě a další, některá písmena jako např. í, é umí…
Heh
Připomíná mi mě, taky jsem se u své 1. snažil hodinu přesvědčit listing, že je tam chci B)
Naprosto přesně. ![]()
Díky všem. Tak jsem zase o něco chytřejší B).
Jo, v poho. Nic si z toho nedělej, tohle je třeba věc, kterou bych doplnil do wiki o tvorbě nových cache.
Tak už mám svojí cache. Ale teď bych chtěl založit ještě svůj TB. Dá se i v internetové stránce TB změnit text a cíl kam se má dostat?
Ondrej Strnad napsal/a:
Tak už mám svojí cache. Ale teď bych chtěl založit ještě svůj TB. Dá se i v internetové stránce TB změnit text a cíl kam se má dostat?
jo
OK, díky.