Sice pozdě, ale přece jsem si všiml, že zakladatel pražských mystery kešek Dadnson dosáhl s týmem krásný počet # 300 nalezených krabiček!
Gratulujeme a ať se dál daří!!!
Sice pozdě, ale přece jsem si všiml, že zakladatel pražských mystery kešek Dadnson dosáhl s týmem krásný počet # 300 nalezených krabiček!
Gratulujeme a ať se dál daří!!!
Přejeme hodně zábavy u dalších keší. O tom to přece je [:D][D]
Velká gratulace! Právě jsem se vrátil ze “Zvířátek” a moc mě nadchly [;)] - ať se vám dobře hledá a díky za perfektní kešky, které opravdu nemají chybu!!
Taky se připojuji s blahopřáním! Díky za parádní keše a těším se na Matrix, snad vstane brzy z mrtvých!
Nemohu si dovolit nepridat se k gratulaci teamu jez zalozil jednu z mych nejoblibenejsich kesi (wish you were here - moje 700). Takze velka gratulace a nestydte se pokladat dalsi bajecne kousky. Sice jsem ted na dvouletem CITu v Irkutsku, ale uz se tesim jak se po navratu vrhnu na Vase dalsi kousky - zejmena na Superlativy ovenceny Matrix.
V mene otca i syna i… gratulujem [H]
Gratuluji a do dalších lovů přeji hodně pohody. Taktéž se připojuji s poděkováním za super cache. Matrix je pro mě stále číslo 1 v multi…
Blahopřejeme ke třístovce a těšíme se na další krásné keše! Ty vaše patří k tomu nejlepšímu a nejnápaditějšímu, co lze v našich krajích nalézt!
Michal + 3
Gratuluji virtuálně-multimediálnimu earth-mystikovi a moc se těším na jeho další geopočiny.
Rovněž gratuluji a moc děkuji za zábavu při luštění keší mistra mystery.
Michale, dovol, abych se zaradil do zastupu geogratulantu a pridal virtualni ruky stisk doprovazeny poklonou a dikem za Tve super kesky. Meli bychom zase naplanovat nejakou spolecnou operaci [;)]
Diky za pekne kesky a gratuluji k peknemu poctu nalezenych.