Dáin & Olík 200

Obvykle mi kulatiny unikají, ale “sousedy” musime sledovat, že jo. :slight_smile: Takže smekáme a gratulujeme.

Ja zase fora moc nectu, ale tenhle tyden koukam porad, toz take gratuluji, moc pekne cislo.. Jen tak dal.

Tabacek

Teda vy dva. Kdyz jsme vas nedavno potkali, tak jste meli stovku. A ted hned dve:-))) Cinite se dobre. Gratulujeme vsichni

Gratuluju…!!!

[quote]
I já gratuluji. Teď již v tom jste až po uši :)))

Blahopreju, dvoustovka je velka radost, to geocacher pochopi, ze ho to bavi a ma mnoho cache pred sebou a muze si vybirat kam vyrazi. Tak at ti to slape do dalsich stovek.

len tak dalej :slight_smile:

super, gratuluju

Take tady preju, at je stale kam vyrazet za peknyma kesema.

Moc gratuluju, skoda ze mi to vcera pri osobnim setkani nejak uniklo.

Tak jako Milan, kdybych byl býval fcera vědel, byl bych býval pravicí potřásl :slight_smile: … V každém případě blahopřeji za celý D-squad!

Michal

Mezi gratulanty nemohou chybet ani ti od Slajzu & Tucku. Je to dalsi meta na nekoncici geocacherske ceste. At vam to porad slape dal! A diky za bezva kesky.

Přidávám se ke gratulantům. Ať vám satelity stále září.

Gratuluji v cíli druhé etapy závodu, kde cíl se pomalu vzdaluje jak přibývají nové keše.

Také se přidávám ke gratulantům a přeji štěstí do další dvoustovky.

dekujeme vsem za projevenou soustrast :slight_smile: a taky dekujeme zakladatelum kesek, bez nich by se jaksi hledat nedalo. :slight_smile: