Dáin & Olik 500

Dáin dnes odlovil svou jubilejnní pětistou pixličku! Byl jsem se Šamanem při tom, blahopřál oslavenci osobně, ale takto to navědomost dávám širší geoveřejnosti a ještě jednou gratuluji!

M.

Připojuji se ke gratulaci a přeji za celý team hodně pěkných zážitků při hledání dalších krabiček!:.-)

Gratuluju - pulkilo je fakt moc pekny!

Gratulujeme, rozjeli jste to dobre.

Klidne, presne, presvedcive - tak kraci tento tym od jedne mety ke druhe. Posilame mu od Slajzu & Tucku velikou gratulaci a tesime se zase na nejake setkani nad keskou.

500 - to je paráda ! Gratuluji.

Jejich revírem je celá Praha! Jejich tempo je vražedné!! Jejich protivníci jsou FTF lovci! Jejich úkolem je LOVIT! :-))) Také Ferda moc gratuluje k pěknému jubileu!

Aaaaaa další půllitřík, gratuluji a přeji co nejvíc příjemných zážitků při cestách za šipkou..

Po telefonicke gratulaci pridavam i netovou. Jste proste prasteny… ale tak nejak hezky a je s Vami bzunda :o) Tak at vam to dal spolecne jezdi a beha za sipkou :wink:

A na eventu jsem se dozvedel, ze GPS nikdy neodkládají… Gratuluji k mensi pulce cesty.

Jen tak dál! Na zimu přidat výbavičku a pokračovat stejným tempem. Moc gratuluju!

mal som moznost spievat oslavne chorale, este ked Dain visel na strome, po zlezeni a zalogovani sa z neho stal patstovkar :slight_smile: Gratulujem celemu teamu a Olikovi zelam vela trpezlivosti :)))

Taky gratuluji a ať se daří i nadále.

Daine, i ja trepu geotlapkou a koukej uz mne zase predehnat !!!

dekujeme vsem a samozrejme nejvic zakladatelum kesek

btw: honzo, to si jako mam vzit na rok v praci volno, abysme meli sanci dostat se pred tebe? :)))

Gratuluji k peknemu cislu - at Vas to bavi i nadale a dik za Vase kesky