Před nedávnem jsme blahopřáli Dáinovi & Olikoi k pultisícovce a dnes jsem byl svědkem odlovu D & O šestistovky… Blahopřejeme a vítáme v klubu hooodně geopostižených! ![]()
M + 3 geogirls
Před nedávnem jsme blahopřáli Dáinovi & Olikoi k pultisícovce a dnes jsem byl svědkem odlovu D & O šestistovky… Blahopřejeme a vítáme v klubu hooodně geopostižených! ![]()
M + 3 geogirls
Nezbyva nez se pripojit ke gratulaci. Tak at vam to obema dale skvele cachuje a preji take podobne pekne napady jako “taky-zeleznicni cache” Mission Impossible i do budoucna :-).
Davide, i ja moc gratuluju !!! Vidim, ze co nevidet budem timhle tempem slavit tisicovecku, co ?
Tak at ti to slape a sipka nezradi !!!
?? ???, ?A!!! Od doby, co jsi predelal avatara na “Dain ex Olik” ses mi ztratil z dohledu. No, mas jeste par mesicu, abys tu tisicovku stihnul. Pak si to povime
Gratuluju, silence :o)))
Jo je to jasne tenhle tym slape jak serizene svycarske hodinky !!Tak velika gratulace a peji dalsi pekne kesky a pohodove zabavy.
dalsi adepti do geoustavu :))) Gratulujem a len tak dalej :)))
Co vy dva? Kam to tak zenete? Do blazince? Delate dobre, alespon tam bude slusna spolecnost. Gratulujeme a do noveho roku dalsi stovky nalezenych
To jsem netušila, když jsme se potkali na Edenu (který je jen jeden), že budeš jubilant. To bych se k Tobě určitě chovala s větší úctou
Takže drž se a šlapej… pupendo se blíží!!!
Jen tak dál, ať můžeme brzy oslavit litr.
Velka gratulace! Ta tisicovka je uz opravdu na dohled, chce to jen pres zimu nepolevovat
!!
Další potencionální pacient pro dr. Chocholouška. Navrhuji začít chystat minci a vypadá to během krátké doby na léčbu pupendem.. Gratulace
dekujeme vsem za prani
a za kesky ![]()