Dnes dosáhli významného geojubilea Dáin s Olíkem, takze blahoprejeme a drzíme palce do tisícovky!
M+3
Dnes dosáhli významného geojubilea Dáin s Olíkem, takze blahoprejeme a drzíme palce do tisícovky!
M+3
Tak vidim, ze jste si ty oslavy vzajemne spojili a i ohlasili [:)]. Takze i DainOlikovcum preju hodne dalsich geozdaru a tisicovku co nevidet!
Dain
Jak dostane esemesku,
tak popadne gépeesku
a hned rychlostí blesku,
za eftéefkem maže.
Neloví jen v noci,
a když, tak snad přeci
jen ty mimořádné věci,
co ješitnost mu káže.
Nejhorší jsou mysterky,
ty svrbí jako breberky,
pod peřinou bez baterky,
v posteli sebou háže.
Olík louskla řešení.
“Díky, nedojde na věšení.
Já to tušil. Je na lešení!”
Teď už má to, takže…
…hned ráno za rozbřesku,
ač nemá gépéesku,
šup, metelesku blesku,
truhličku z mapy smaže.
Heeezkýýýý... Myslíte si snad že je ten pavilon nafukovací?? Ale to je jejich věc. Gratuluji a vzhůru za šílenstvím. Pupendo a slušivá košilka se zavazováním vzadu se blíží..
Koukam, ze to vase kesovaci jednotka poradne rozjela !! Tak jen zastavka na gratulaci a upalujte dal !!!
Nahodou sel kolem,
jeden prazsky Golem.
v hlave jeden sem -
GPS modul jen.
Dain jede za kesi,
Olik doma lezi,
o par mesicu namisto kesky
Dain kocik tlaci pesky [:)]
Gratulujem [H]
Rozjeli jste se fakt pěkně! Tímhle tempem máte tu tisícovku za chvíli [;)]. Gratuluju!
Davide, gratuluju !! Taky jsi to mohl stihnout o žďabínek dřív, abychom to minulý Pá na VGP zapili [:D]!
gratuluju, nejak mi to vcera ani nedoslo ze mas 700
Jo jo, dalsi stovka pokorena, tak at Vam to slape a at poznavate krasy pixlicek na celem svete.
Gratuluji k jubileu. Za chvíli máte tisícovku
[B]
Davide, Olčo … i já gratuluji … ať žije Vysočanská geoelitní jednotka :o)))
Gratulujeme k sedmistovce a prejeme dalsi krasne kese, nalezene i zalozene!
mockrat vam vsem,
za gratulace (a kesky) dekujem [:)]
Pozdě ale předce. Davide, gratuluji. A příště s tím jubileem vyčkej, až se vrátím z cest.
Tohle mi teda nějak uniklo! Takže moc gratuluju a už shánějte to šlapací autíčko, abyste na něm dojeli k další stovečce. [;)]
Tohle mi teda nějak uniklo! Takže moc gratuluju a už shánějte to šlapací autíčko, abyste na něm dojeli k další stovečce. [;)]