Dain&Olík DCCC

Bylo mi ctí dnes osobně gratulovat [<:o)] reprezentantu Dainolíků k osmé rovné čárce přes stovky zářezů. Za příjemného podvečera jsme procházeli několik sympatických předměstkých multin a výročí padlo zrovna na pěknou GCHZG3 Karma from Barrels.

Přeji Vám oběma i online pohodu a klid do dalšího kešování. A ať vám doma přibývají nejen body [;)]

Připojuji se ke gratulaci! Je to krásné číslo a další ještě hezčí budou přibývat. Přeju samé nezapomenutelné zážitky přilovech beze zbraní.

No mne to s tou praci a bankomatem prislo hned nejaky podezrely [:D]. Gratuluji.[Y]

Take gratuluji DainOlikovcum. Skoda, ze jste si o par kousku nepospisili a jubileum neoslavili uz vcera na hromadne akci na cache Ministerstvo svihle chuze, kde jsem byl i ja - to by bylo pekne svihle i s videodokumentaci [:)]. No ono je to svihle i tak, akorat bez jubilea [:)]

Tak jen tak dale, at je litrik brzo na svete... 

Davide, velka gratulace z Vychodnich Cech, z Pernikova !!!

Kdyz se dari tak se dari !! Moc gratuluji !!

No taky musim pogratulovat k tomu DCCC, tak at ti to slape.

Koukám, že David to s tím závazkem dát litr k narození potomka vzal vážně, tak ať to stihneš bez úhony.

Boris 

Přidávám se ke gratulaci známé firmě Dain&Olík company a přeji hodně pohody do dalších stoveček

gratuluju kombajnere[;)]

ti to teda trvalo nez jsi me dohnal[;)]

Vidno ze Dain sa snazi kym bude utrum [:D] Gratulujem [H]

Připojuji se k frontě gratulantů a přeju všechno nejlepší k dosažení pěkného čísílka. Ať se daří.

Gratuluju a přeju i do dalších lovů co nejvíce pohody a úspěšných nálezů!

vsem mockrat za gratulace dekujeme. [:)]

Medaile došly, tak alespoň blahopřání.

Nějak mě to uteklo, tak dodatečně - GRATULUJI.

Uzasneeeee !! Jedete jak roboti. Mooooc gratuluji.

Sice s veeelikym spozdenim, ale prece! Jelenima tlapkama gratulujem vsichni vam! [:D]