Čas odčasu navštívím IKEA a odcházím s kapsou plnou tužtiček. Teď jsem zrovna ve stavu kdy je víčko od montážní pěny zase prázdné a já budu muset vyrazit na další lup. Říkám si že se tentokrát zajdu zeptat do reklamačního oddělení jestli se nedají koupit. V obchodě jsem je nikde nezahlédl.
Nevíte někdo kde by se daly takovéhle krátké tužtičky nakoupit?
Kde koupit nevím, ale jako plán B pokud je neseženeš a nechceš loupit ti můžu navrhnout koupit a přeříznout obyčejnou dlouhou tužku. Používám a pracnost není moc velká.
Ja jich po ruznych keskach nechavam relativne hodne,takze se mi do rezani moc nechce. Napsal jsem do IKEA a ted jsem prestal hledat "reklamni tuzky" a zkusil "kratke tuzky" a to vedlo na firmu http://www.tupa-sro.cz/
Zkusim jestli budou mit o takoveho "velkoodberatele" jako jsem ja zajem.
Mno já mám ještě jeden alternativní zdroj. Jako golfista mám krátké tužtičky v různém množství v begu. Oni je totiž v golfovejch klubech poskytujou pro zapisování skore. Ne že bych je tam nějak bagroval , to ne, ale než prohledám všechny kapsy - tak to si raději vezmu novou. No a potom když doma uklízím beg, tak tam většinou 4-5 kousků najdu
doporučuji tužky BIC Ecolution - umělá, pružná tuha a "dřevěný" obal wood-free, říkám tomu nelámačka
kupuju je v normální délce v Makru po asi 5ks, stačí lehce naříznout po obvodu a zlomit, klidně v terénu dle potřeby
pokud bys šel do nějaké prodejny Koh-i-noor, případně papírnictví, co od nich bere, tak se ptej po tužce č. 1620 nebo 1621, cena je cca kolem 2,-/kus
pokud by ses pohyboval v okolí Kroměříž, tak dej dopředu vědět, a mohl bych je objednat k nám do obchodu
kdybys jich chtěl víc, tak se dá s cenou "čarovat"
Omyl, omyl! IKEA Zlicin jsem napsal jeste pred devatou, ale doted neodpovedeli. A online chat jim nefunguje, sracum.
Jiz zminena firma, nastupce Koh-i-nor, uz nejakych 6h taky neodpovedela. Za 1.5Kc se mi je jako kusovku kupovat nechce. Nevim jak ostani, ale ja je davam tak do kazde 3-4 kesky co najdu. Mam solidni spotrebu a fakt nevim kdo je furt zere. No a nemluve o vlastnich vytvorech pro ktere se mi zrovna ted brutalne nedostava protoze posledni IKEA lup jsem rozdal po ceskych a naposledy danskych keskach kde jich bylo fakt brutalne malo.
Já od jisté doby tužky přivazuju k logbooku provázkem, tak už se zpravidla neztrácejí.
Používám normální tužky z paírnictví. Do Ikey mám daleko, téměř do ní nechodím. A pokud už se tužka do krabičky nevejde, přeříznu ji vejpůl a rázem z ní jsou dvě malé.
Můžu potvrdit, není to ideální postup. Pokud nemáš po ruce pilku, chce to aspoň kolem dokola naříznout nožem a pak teprve opatrně zlomit.
Hele, to je zajímavý, taky mě to napadá: v Kapříkovi alespoň v našich krabkách nevydrží tužtička pravidelně ani tři dny Není on nějaký Tužkojed Cachensis, probírající keše, aniž by logoval? Pravidelně mu chutnají právě nelakované IKEOvky, ale podle pozorování nepohrdne ani propiskou. Při předposlední kontrole na Velkých vodních ptácích jsem ho zřejmě vyplašil, protože propiska se válela pod stromem… ale nazahlíd jsem ho.
Kdybyste viděli někdo někdy podivné stvoření nepopsatelných tvarů (páč ho nikdo zatím neviděl, tak nejde ani popsat), ano žvýká až se jí od huby třísky práší, nafoťe a zveřejněte to! Kam se hrabe Yetti nebo Bigfoot. TOHLE bude v luzích kačerských trhák!
A po ofocení mu prosím rozbijte hubu.
My ještě nějakou zásobičku tužek máme, před časem na poště byla nějaká letáková akce, kde je přidávali, ale tímhle tempem ještě o prázdninách dojdou