Dakota 20 - sipka neukazuje smer

Ahojte,

rad by som sa spytal majitelov Dakoty s kompasom, ci sa vam nestava to, ze niekedy proste sipka prestane ukazovat smer ? Vsetko funguje, len sa sipka neotaca podla kompasu. Staci vypnut a zapnut dakotu a uz to funguje.

Pripadne este jeden problem ma trapi, ale to je asi dane listingom kesi, ze ak si chcem pozriet detail kesky, tak Dakota zamrzne.

Dikes.

Jakou mas verzi firmware?

Mel jsem stejny problem, pomohla rekalibrace, nebo sem si zatim nevsiml ze by bylo neco spatne, vyzkousim. O jakou kesku se jedna?

Ahojte, FW mam poslednu verziu, cize 3.70. Skusim rekalibrovat.

A keska ? Mnoho, napr. GC234Q5.

BrAtKo: mohl bys poslat GPX, ktere pouzivas? Ono je totiz mozne, ze neni validni. :wink:

Aha pravdu mas, pouzivam GPX priamo z gc.com - Pocket Query. Tu je. Ku GPX nahravam vzdy aj Waypoints.gpx.

Stahování je přístupné pouze přihlášeným uživatelům - mozna bude lepsi, kdyz to hodis do ZIP a prilozis tady jako prilohu sveho prispevku :wink:

http://www.uloz.to/6675756/4027928-radius-40km-okolo-senca-gpx

Dufam, ze odtialto uz download v pohode.

Jo, párkrát se mi stalo s mojí Dakotou taky, že mi zamrzl kompas a neukazoval dobře. Ale to jen vzácně, taky vždy pomohl jen restart GPSky a vše OK. Je pravda, že pokaždé se mi to stalo po tom, co mi třeba spadla na zem nebo zažila nějaký prudší náraz, takže to bude nejspíš tím.
To že zamrzla při zobrazení listingu se mi stalo jednou, na druhý pokus to už ale šlo zobrazit v pohodě. Jinak s tím rpoblém není :wink:

Dakota mi nikdy nespadla, je to cisto softverova vec. Kedysi mi to nerobilo. Je to nahodne, napr. odnavigujem sa, odlovim kesku a ked idem na dalsiu, uz to neukazuje smer.

BrAtKo: chyby v tom GPX zadne nejsou, takze zvlastni.

No a robi to niekomu z vas ze ked si mrknete tu kesku (s nahodenim GPX odo mna) ?