Dakota firmware 2.41 beta

Tak už i dakoťáci, dakotisti či dakotáři ?:smiley: se dočkali nastavitelného dashboardu :wink:

Changes made from version 2.40 to 2.41:

* Introduced Dashboard options to Compass and Map pages.
* Added new Compass, Elevation Plot, Geocaching-Active, and Stopwatch dashboard options.
* Added ability to display upcoming active route or track elevation plot in blue on the Elevation Plot page and dashboard.
* Added display of icons to the lists in Where To? > Waypoints and the Geocaching application.
* Added phone numbers when available to POI review pages.
* Improved track navigation. Visit http://garmin.blogs.com/softwareupdates/trail-tech/ for more information.

Ke stažení zde

Večer to hned zkusím a udělám upgrade češtiny.

Hlásím dvakrát totální zámrz Dakoty 20(není moje) s tímto softem, pomohlo jen vyndat baterky. Jednou jsem kopíroval soubor GPX z O300 do D20 asi se nějak nekorektně zkopíroval a při snaze otevřít listing konec ale to nemusí souviset s tímto softem. Druhý zámrz dnes při běžném prohlížení mapy doma bez signálu.

Jedu na této verzi FW od počátku a zatím bez jediného problému.

No, vyvoj se sice neda zastavit, ale asi jeste nejakou chvili zustanu na svem 2.20. Precijen to slovo ‘BETA’ se mi tam nelibi a ten starsi firmware slape spolehlive. :smiley:

Hlášený další problém: "Ked si zapnem dashboard Geocaches Active na mapu a potom si na mape kliknem hore na dashboarde na nazov kesky, tak to ma zobrazit listing kesky, ale ono to nezobrazi listing a navyse to tam zatuhne. Pomoze iba powercycle."

Ověřil jsem u sebe a je to tak, pokud Dakota nemá GPS signál. V případě, že signál má nebo je v Simulačním režimu, vše funguje OK.