Tak už i dakoťáci, dakotisti či dakotáři ? se dočkali nastavitelného dashboardu
Changes made from version 2.40 to 2.41:
* Introduced Dashboard options to Compass and Map pages.
* Added new Compass, Elevation Plot, Geocaching-Active, and Stopwatch dashboard options.
* Added ability to display upcoming active route or track elevation plot in blue on the Elevation Plot page and dashboard.
* Added display of icons to the lists in Where To? > Waypoints and the Geocaching application.
* Added phone numbers when available to POI review pages.
* Improved track navigation. Visit http://garmin.blogs.com/softwareupdates/trail-tech/ for more information.
Hlásím dvakrát totální zámrz Dakoty 20(není moje) s tímto softem, pomohlo jen vyndat baterky. Jednou jsem kopíroval soubor GPX z O300 do D20 asi se nějak nekorektně zkopíroval a při snaze otevřít listing konec ale to nemusí souviset s tímto softem. Druhý zámrz dnes při běžném prohlížení mapy doma bez signálu.
No, vyvoj se sice neda zastavit, ale asi jeste nejakou chvili zustanu na svem 2.20. Precijen to slovo ‘BETA’ se mi tam nelibi a ten starsi firmware slape spolehlive.
Hlášený další problém: "Ked si zapnem dashboard Geocaches Active na mapu a potom si na mape kliknem hore na dashboarde na nazov kesky, tak to ma zobrazit listing kesky, ale ono to nezobrazi listing a navyse to tam zatuhne. Pomoze iba powercycle."
Ověřil jsem u sebe a je to tak, pokud Dakota nemá GPS signál. V případě, že signál má nebo je v Simulačním režimu, vše funguje OK.