Dakota firmware 2.70

Docela si pospíšili…

Changes made from version 2.60 to 2.70:

* Fixed issue with units getting stuck in demo mode.
* Fixed color issues with GB Discoverer and Custom Maps.
* Fixed issue where portions of GB Discoverer Maps would disappear.

Ke stažení je standardně potřeba WebUpdater, viz info

Než jsem stačil vyzkoušet Betu, je tu final :slight_smile: Nainstalována a zatím vše funguje. Chyba s V na kompasu ale odstraněna zatím nebyla…

Upřímně se divím, že ti vadí chyba s V na kompasu (ani nevím co přesně myslíš). Mě osobně mnohem víc vadí ten display a hlavně žlutá a zelená turistická trasa su jsou barevně až moc blízko k vrstevnicím a lesu, takže je mám občas dost problém najít :(. Vím, že má display jen nějakých 260 barev, ale mohli by ty barvy nejak odlišit…

Je to chyba, že se nezobrazuje V na kompasu… ale je to opravdu malichernost, spíš zajímavost.

Na jaké mapě máš ten problém s barvama? Já na Topo Czech 3 Pro turistické značení nevidím.. nebo snad tam je?

Od toho tu máme TYP editor, v něm se můžeš vyřádit až do zblbnutí :slight_smile:

http://ati.land.cz/gps/typdecomp/editor.cgi

Nebo si můžeš stáhnout už hotové třeba od Dandry http://www.dandra.ic.cz/gps/typ.html

Sobikovi: samozřejmě že tam je, vždyť je to turistická mapa :wink:

Aha, já zatím používám jen ve městě, v lese jsem s ní ještě nebyl.

Mozna jsem nemel setrit a koupit si taky mapu PRO… :slight_smile:

Jarous, kouknu na to, dik

Zdravim
Mám verzi 2.2. Jaké jsou praktické (nikoliv kosmetické) změny z pohledu uživatele při upgrejdu na verzi 2.70 ? Samozřejmě mě můžete odkázat na seznam změn v angličtině, ale já bych raději četl o zkušenostech uživatelů.
Díky za odpověď.
Myškin

Samozřejmě odstranění řady chyb a chybiček… ale:

• trochu svižnější funkčnost
  • podpora uživatelských map
  • dashbord
  • ikona keší v seznamu keší u volby Geocaching
  • poloviční oprava zobrazení V na kompasu
  • podpora vkládání obrázků do POI (spoiler)

Ještě by mě zajímalo, jak je to s češtinou. Z té mám pocit, že ji někdo prohnal nějakým automatickým překladačem a co se nepřeložilo to ponechal jak je. Četl jsem tu na foru o češtině na verzi 2.6. Je použitelná i pro verzi 2.7?

Ano, je.