Dakota firmware 2.80

Changes made from version 2.70 to 2.80:

* Added support for Garmin BirdsEye.
* Added mmHg pressure units.
* Added support for Riyadh time zone.
* Added ability to change active track color.
* Added option to calibrate screen under Setup->Display.
* Added custom waypoint symbol and geocache symbol support.
* Corrected issue with GPS acquisition on certain units.

Info zde

Tak jsem bohužel objevil první bug :frowning: Při ukládání aktuální prošlé stopy Dakota spadne (vypne se) a trasa se neuloží. Nevím jestli je to chyba jen u mě nebo u všech…

tak v tom nejsi sám

Hm, to jste nemohli napsat driv…? Nastesti trasu zas tak casto neukladam :slight_smile:

tak neni problém udělat downgrade.
Taky nevím, jestli jsem něco nepřehlédl, ale v track manageru naběhl po 2.80 nějaký archiv a po návratu k 2.70 tam už zase není. A ve změnách to popsáno není.

U sebe jsem zaznamenal zásadní problém s hledáním satelitů…

prima, dejte vedet az to pujde korektne :smiley:

Nevíte někdo na jaký email se může posílat hlášení chyb v softu?

Bohužel netuším, včera jsem ho hledal asi 30min a nic :((

Včera jsem s novým fw lovil celý den a zcela bez problémů. Jen člověk nesmí uložit trasu… což nepoužívám.

Spíš co mě zaujalo byla "citlivost obrazovky" Použil jsem novou fíčuru kalibrace obrazovky a pak se Dakota chovala při dotyku trochu svižněji než dřív (můj dojem), ale občas se mi na druhou stranu stávalo, že když jsem chtěl klepnout na ikonku keše, tak to bylo víckrát vedle a musel jsem trochu víc nazůmovat nebo posunout mapku pod špendlík. Máte taky někdo stejné postřehy?

Satelity už v pořádku, pravděpodobně popsaná chyba byla zapříčiněna "velkým upgrade fw" a po prvním chycení satelitů, které trvalo relativně dlouho již vše OK a šlape jak má.