Changes made from version 2.80 to 2.90:
- Added BirdsEye control to Profiles.
- Fixed issue changing marine map modes.
- Fixed map display problems.
- Fixed crash while saving a track.
Changes made from version 2.80 to 2.90:
při ukládání aktuální trasy mi to přes inzerované změny stále umírá.![]()
Bohužel musím potvrdit taky problém :@
Také hlásím pořád ten samý stav
a hurá zpět na 2.70
Takže přišla rada od Garmina. Pomůže smazat adresář GPX. Ono to pak aktuální trasu opravdu uloží. Problém je, že neexistenci adresáře GPX to vyžaduje při každém zápisu trasy, takže je to taková jednorázovka ![]()
No to je paráda :o Moc to nepoužívám, tak počkám na opravu, zbytek funguje dobře.
Není nad kvalitní a hlavně trvalé řešení :@ Popravdě už jsem si zvykl za poslední 2 týdny tahat prošlou trasu přez MapSource… sice to pro mě není úplně štastné řešení, ale lepší než vracet firmware. Mimo to se mi zdá, že Dakota s novým firmwarem běhá o něco málo rychleji
Už je prý opraveno i to V na malém kompasu v Dashboardu… nemohu ověřit, nechal jsem Dakotku doma ![]()
Ano, vypadá to, že už je opraveno ![]()
Zdravim
Jaká verze je tedy v těchto chvílích nejvhodnější pro update? ![]()
Díky
Myškin
Pokud používáš ukládání trasy (manuálně přes "uložit prošlou trasu" ), tak verze 2.70, jinak můžeš klidně aktualizovat na nejnovější 2.90
Pokud ti neschází novinky z verze 2.80 a 2.90 pak stable je 2.70. V případě, že nepoužíváš ukládání prošle trasy, pak klidně 2.90.
Přiznám se, že se teprve s přístrojem seznamuji a uložit trasu zatím nepoužívám. Pře MapSource jsem si pouze stáhnul stopy a uložil si je v počítači, abych viděl projetou trasu. Můžu to provést i po updatu?
New, Updated, and Interesting Items
on Joe and Jack’s Website