Volím tuto netradiční cestu pro oznámení nové cache Dálnice D1: tam a zpět. Přestože je určena hlavně cacherům z Prahy a Brna, její souřadnice jsou přesně na polovině cesty, kousek od Humpolce. Dá se předpokládat, že tak daleko se asi moc lidí nepodívá.
Cache jsem dělal výhradně pro lidi, kteří musí jezdit po D1 mezi Prahou a Brnem a chtěli by si to jednou zpestřit. Kdybyste proto znali další geocachery, kteří tráví čas na D1, tak je případně upozorněte, že je tady přímo pro ně nová keška. Díky.
Je to jinak zřejmě nejdelší multina v ČR. Resp. žádnou delší než tuto třísetkilometrovou jsem neobjevil; tak kdybyste nějakou znali, hned mě opravte.
Před několika dny se objevila další ryze dálniční cache, tradicionálka od Maroše: Záhadný stopař. Věřím, že budou pokračovat i další a cesty budou mít nový smysl.
Uff, to je teda opravdu extra dlouha multi. A to jsem si po absolvovani multicache Sazava Pacific Tour (130km vlakem) myslel, ze delsi multi uz ani nemuze byt [:)]
takze na kilometry to spocital Toniczech: "Putovani pres pul republiky v mem pripade obnaselo (odbocku na meeting v to nepocitaje): cca 60 km na kole, 19 km pesky, 40 km autobusem, 8 km metrem a 448 km vlakem. Podtrzeno secteno tedy nejakych 575 km. Pekne dlouha multicache... "
Ja jsem jel jiste ponekud jinou trasu, ale kilometry jsem si nezaznamenaval...
Založil jsem další dálniční keš: Památník D1. Protože je opět určena hlavně lidem, co jezdí mezi Prahou a Brnem, případně dál, a je možné, že ji tak daleko od svých domácích souřadnic neobjeví, volím znovu toto upozornění přímo ve fóru.
Jinak doporučuji také bookmark s přehledem keší kolem dálnice D1.
Dobrý bookmark, sice mám skoro všechny kromě těch posledních tří kousků odlovené, ale každé spestření déjedničky je vítané. Už vidím ty kyselé ksichty spolupasažérů, kteří budou znechucení častým zastavováním [;)]