Další článek o GC

Tak tu máme další článek o Geocachingu. 

http://itbiz.cz/geocaching-gps-navigace

Edit: opraven odkaz 

Pozor, je treba adresu prekopirovat, jinak odkaz vede zpet do fora :smiley:

po precteni jsem nabyl dojmu, ze GC je hledani odpadku, bordelu a nevabnych igelitaku se sajrajtem [:D]

a neni snad?[:P]

no nekdy hledam v bordelu krabici, ale ten clanek vylozene pise: videli jste v lese igelitku s odpadky, tak to jste prave prisli do styku s GC. [:)]

Jojo, po přečtení článku si tak říkám, jestli se nad sebou nemám zamyslet - co že to vlastně dělám ve svém volném čase? [:O] Hledám odpudivě vypadající poklady, které většině lidí připomínají odpadky - no super [:D]

Ať si kdo chce, co chce píše, já budu ty "odpudivé" pixličky hledat dál [;)]

Tak ta první část je samozřejmě špatně, ale druhá je vzhledem k Béďově akci před rokem docela přesná. Sám jsem takto Legenda koupil loni od jednoho, co k ní přišel vlastně "náhodou".

Clanek je velice usmevnej, nejen obsahem, ale i formou. Usmev obcas oscilujici az k placi :wink:

Moc hezký článek, ta paní co ho psala, asi ještě neviděla GPSku :-).

Tak mi připadá, že celý ten článek je postavený na tom, že si autorka pročetla fórum tady na gc.cz a z dojmů z něj sepsala článek (a samozřejmě geowiki). Např když jsem před měsícem hledal všechny možné názory na koupi GPSky, nenašlo se jediné vlákno, v němž by minimálně tři lidi nedoporučovali začátečníkům nákup v bazaru (a nespočet přikyvujících). Jasný je odkaz na téma "Nejnechutnější obsah cache" (do něhož jsem přispíval v článku zmiňovanými zapáchajícími psími pochoutkami). Že člověk s odpudivou igelitkou nebo pokukující po odpadcích ve škarpách je kačer - tipuju vlákno Igelitové hospodářství.

Článek je typická dnešní novinařina - člověk který o věci nic neví si o daném problému přečte pár článků na internetu, sedne k počítači a zplodí vlastní “zasvěcený” text.