Další článek o geocachingu

Právě mi přišel nový Computer 12/07. Opět články o GPS navigaci a jeden z nich o geocachingu. Mě přijde docela dobrý. Ale dostala mě poslední věta: " Už nikam nevyrazíte bez zjištění, které kešky byste při příležitosti návštěvy mohli najít a ulovit." SVATÁ PRAVDA [:D]

No, psal to asi někdo kdo ví o čem je řeč :slight_smile: Taky stále řeším jestli tam kam jdeme, jedeme náhodou není nějaká ta krabička co by se dala ulovit..

[quote] sobikovi: Taky stále řeším jestli tam kam jdeme, jedeme náhodou není nějaká ta krabička co by se dala ulovit..
[/quote]

Ja taky, holt jsme vsichni stejne postizeny [:D][Y]

Souhlas. [:)] Geomamka učitelka z Groats Family dnes jela na exkurzi se studentkami kamsi na Kokořínsko a hodlá jim dát dloooooouhý rozchod. Pročpak asi? [:D]

moje řeč:-D

[quote] sobikovi: No, psal to asi někdo kdo ví o čem je řeč :-) Taky stále řeším jestli tam kam jdeme, jedeme náhodou není nějaká ta krabička co by se dala ulovit..
[/quote]

No tak takhle já nefunguju. Já se podívám, kde jsou kešky a tam jedu na výlet [H]

muzete to nekdo naskenovat a vystavit? na net to jeste nedali,
docela me zajima kdo je autor :wink:

Akorát kolegové trochu nezvládli adresu na pravém okraji - na www.geocashing.com ani www.geocashing.cz toho lidé o GC moc nenajdou. Ale v článku je to správně.

Autorem je Kocourvbotach. Sice netrhá rekordy, ale ví, o čem je řeč.

A zkusils ten www.geocashing.com ? Funguje!!! Oni s tím asi mají problém i amíci [:D] [:P]

Heheh, tak tohle je fakt drsny.[:|][:|][:D]

Aha, díval jsem se jen na českou doménu, kterou už zabral nějaký spekulant. :slight_smile:

Na geocashing.com kupodivu ano, samotného mě to překavpilo :slight_smile:

[quote] marekl: Aha, díval jsem se jen na českou doménu, kterou už zabral nějaký spekulant. :)

[/quote]

[8o|]  A já už chtěl psát návrh na vylepšení stránek na rozšíření o doménu geocashing.cz Pozdě. [:D]

Tak to já bych se začínal zajímat o souřadnice těch studentek :slight_smile: