Dnes mi kamarád poslal odkaz na tohle:
http://gcspoiler.cz/
Ať už to dělá Luboš Klicpouch (alias Lucasterick) za peníze nebo zadarmo, tak "GC Spoiler - sdružení příznivců Geocachingu" je spíš výsměch… ![]()
Pobavilo ![]()
To nechápu - kde je potom ta radost z nálezu?
No přece vždy, když vytahuji krabičku z úkrytu ![]()
a kdyz se tam zaregistruju, dostanu taky nejaky link na obrazek, ktery se mi objevi v profilu (i jidnde) jako e.g.: EC master nebo BF master? B)
Jasně že jo, bude tam něco ve stylu: "Nekupuju souřadnice na finalky.com" ![]()
Asi si založím web, kde se budou uveřejňovat tajenky ke křížovkám. Proč maj lidi ztrácet čas vyplňováním písmenek ![]()
Ale možnost služebního postupu tam je
''povýšíme Vás na redaktora ‘’
Tak si to po sobě, Klicpouchu, přečti a trochu popřemejšlej. Jestli na tebe náhodou neplatí tvoje vlastní věta v závěru - tobě někdo zničil fyzické maskování - a co děláš ty?
jediná radost je, když naskakujou body! nebo to je jinak?
V tomto souhlasím.
víte, co je zajímavé? [cache]GC2JDQZ[/cache] ![]()
A já věděl že jsem o tom nicku někde slyšel :D:D
@dr.vota - jojo, taky sem si vzpomněl…
A já jako trouba
celej víkend luštím "do šuplíku", až roztaje sníh ;). Chjo, to jsem se mohl zaregistrovat B) a v klidu ožrat:D:D:D:D
Co se rozčilujete. Jaký je rozdíl mezi tím, že mi finálku mysterky dá nějaký jiný kačer nebo ji najdu někde na netu. Žádný. Je to přece jen hra… Každý si může vybrat svou cestu jak najít krabku a krabky tu přece jde na prvním místě…B)
Toto je jeho finálka:
Celý život je svým způsobem hra… někdo ji hraje férově, někdo ne. Ano, každý si může vybrat svojí cestu… být fér a třeba se o to řešení alespoň pokusit, přece jen si s tím autor dal nějakou práci - nebo být vychc´nek, někde splašit seznam finálek a mít body jen pro body…
Nejde jen o krabky, jde o přístup. Asi nejen ke krabkám.
Happy caching.
Lol
není lepší, když už kešku nemůžete podesáté najít, napsat zprávu ownerovi?