Další noční výprava v Praze

Tato výzva k další noční výpravě je primárně určena bezva lidem, se kterými jsem odlovil Cat´s Eyes a Noc zúčtování, ale přidat se mohou i ostatní hledači. Rád bych se kolektivně vydal na Noční houbařskou odyseu GC1AJ3R. Co se týče termínu, mělo by se jednat o 1. nebo 8. srpna v 22:00.

Těším se na shledanou!

[cache]GC1AJ3R[/cache]

předběžně ano, zatím nemám jiný plán

Ja bych se pridal :slight_smile:

Sel bych, ale nevim jak s dopravou - je to mimo Prahu…

Šel bych, ale jedině toho 8.8., 1.8. nemůžu, moh bych vzít i auto…

Určitě bych jela autem, jednoho mohu vzít, vzadu si hoví princezna Arletka :slight_smile:

8.8. bych se rád přidal, 1. nemůžu, tak uvidím, jak se domluvíte :wink:
A pak by se dala ještě sfouknout [cache]GC1QT2H[/cache], je to jen o pár kilometrů dál.

Ahojky, pakliže by jste byli ochotni posunout termín o týden, tzn.15.8., tak bychom se taky rádi přidali. Bohužel 1.8. jsme asi 2000 km daleko :wink: a 8.8. bychom se měli vrátit, ale až večer a to asi nebudeme mít sílu ještě někde běhat. :frowning:
Můžeme nabídnout teoreticky 2 místa v autě. B)

Jak to tedy vypada s touhle akci? Nejak nam to tady odumrelo…

Cz tom je na dovolené a vzakazuje mi, že je sraz 8.8. v 21:30 na souřadnicích parkování.Bude tu ve čvrtek večer, tak na případné dotazy si počkejte děkuji.

Nocni houbarska je momentalne mimo provoz ale k nejake nocni trachtaci se rad pridam :o)))

No tak doufam, ze ji do te doby zprovozni!

Kdyby ji zaktivnil o tyden pozdeji tak bych sla, 15. jsem jeste na Vychode:(

Já s bratrem (djoker10) v sobotu 8.8.2009 určitě vyrazíme na noční keš. Pokud nebude zprovozněna Noční houbařská odysea, půjdeme na alternativní program GC196PB. V každém případě je sraz v 21:30 na parkovacích souřadnicích. Kdo se přidá?

Tak kterej datum plati ? Take bych se pridal akorat musim zjistit nejake spojeni.

Jak jsem psal, pro mne a djokera10 platí pouze datum 8.8.2009. Co se týče spojení, můžeme vzít do auta jednoho člověka. Pojedeme ze Stodůlek.

8.8. bohuzel nemohu… Takze preji ostatnim peknou zabavu a stastny lov.

ahoy, houbarskaa odyssea se mi libi a ja tedy 8.8. vecer vyrazim. stereogram vylusten :wink:

Tak to je fajn, že houby zase rostou. Takže se sejdeme 8.8.09 v 21:30 na parkovišti (N49 56.313 E14 41.742)?

Taky bych se rád zúčastnil, ale potřeboval bych, aby mě tam někdo z Prahy odvezl (a hlavně zase zpátky, v noci už tam nic nejezdí).