Na listing jsem se ted dival, ale vygooglit cely se mi nedari. Jelikoz ja k Irkutsku jit nemohu, musim pockat jestli prijde Irkutsk ke me :-). Pokud je logbook modre linkovany list papiru s vyznacenymi 2cm sirokymi okraji, pravidla jsou rucne vepsana ABZUKOU a jako pisatko slouzi inkoustova tuzka nebo namaceci pero s lahvickou inkoustu (pred letosni tuhou sibirskou zimou osetreneho fridexem), tak by to bylo stylove. Jinak nevim, jak tomu mam rozumet?
nijak
bohuzel jsem nesehnal nemrznouci inkoust a letavi ptaci odmitaji postavat u cache a poskytovat brky na pozadani
[quote] helut: Vice mene s tebou souhlasim ale uprime receno sem ten logbook a pravidla delal opravdu hodne narychlo a jsem docela rad ze tam akryx ten logbuk dal.
[/quote]
Nechápu proč lidi zakládají keše "narychlo" a pak z toho lezou takové nedodělávky jako je tato. Pokud máš strach, že ti někdo obsadí místo, tak ho zaměř, založ listing na GC.COM, napiš reviewerovi, že se tam a tam chystáš založit keš a prozatimní listing disabluj. Pak to dodělej v klidu a aktivuj listing pro schválení a publikování.
Já si myslím, že by je přetvářet neměli…max. dát třeba radu ownerovi jak keš zlepšit…ale nějak upravovat, to ne:-)