Další obrazce na geomapě

Zdarvím kolegové a kolegyně. Asi jste to už někteří zaznamenali, máme tu další obrazec. Naní již máme:

smajlíka (disable)
šipku
kolečko
šipky proti soběGC27QXM
[color=red]kosočtverec(né tak ledajaký, viz příloha)[/color]
GC27YE0

Myslím, že už to tady dříve zaznělo, že to někdo vytvoří.
Jaký máte na vznikající obrazce názor?

Už k tomu máme i flame ve vlákně kačer pussy_licker a alternativní flámování je ve vlákně s neoriginálním názvem kačer pussy_licker II:wink:

Zase další téma o 3,14či…:-/

Sakra, já to přehlídl. Omlouvám se. Asi dám zámek. Souhlas?

ještě je kolečko "Procházkou dokola" (nebo tak nějak) někde u Pardubic tuším

Nechce se někomu na wiki udělat stránku s obrazcema v ČR?

Vč. původní série arrow, guhovy mystery serie u Třebíče a tak… :slight_smile:

"Prochazkou dokola" není prosím u Pardubic, ale u Hradce :slight_smile:

Jaaák u Pardubic sakra? :@:smiley: Když je to do tý vesnice co by perníkář bramborovou GPSkou dohodil ještě neznamená, že je to U PARDUBIC :wink:

Jinak se jedná o [cache]GC25XC4[/cache], můžu jen a jen doporučit ! :slight_smile:

To je trochu diskutabilní.
Oficiálně to patří do pardubického kraje, ačkoliv autor tvrdil (ještě tvrdí?), že patří do hradeckého. B)
Stačí se podívat na google mapu na hranice krajů…

Procházkou dokola je za Hradcem Králové směrem na Holice. Tady to máte na mapce: http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=50.12343969779324&lng=15.969829559326172&zm=13&mt=m Jinak myslim si, když už se zakládají roztodivé obrazce :o) , tak by měly bejt kešky aspoň smallky nebo regule ( nechcete někdo udělat nějakej obrazec s large keškama tj. navalit sudy do lesa? :smiley: Myslim, že by to mělo úspěch a taky bylo by to originální :). ) né mikrošky v lese :@

Hmm, nějak moc nevidím smysl v tom, že jsou to jednotlivé cache… a něřím tomu, že jednotlivé cache jsou něčím zajímavé - zpracováním, místem… ale třeba se pletu…

Můj názor tedy je, že je to o ničem! A navíc tyto pubertální obrazce tuplem.
Ale rozhodně je něco jiného, pokud obrazec vznikne tím, že si necháte vykreslit prošlou trasu…

ale jen jsem napsal můj názor a nijak se hájit nebudu :wink:

není to jedno? vždyť jsou to obě jen díry v silnici :wink:

Je to capina a jsem proti tomu stejne jako reviever. Pise, ze kdyby to videl na mape tak to nikdy nezverejni. I nekteri kačeri si to mysli. Ale jak tam napisete ze jste proti tomu ihned vas zprudi co se do toho pletete kdyz to mate pres celou republiku daleko. Jsem PM a toto podporovat nechci! Nic me to neda krom bodů a ty si umim nasbirat na smysluplnejsich keších…:frowning:

Hmmm… asi je to cool.

Da se nekde nejak zobrazit v mape archivovane kese ?
Vim, kde byly, vim kdo je zalozil, dokonce mam od nich doma mozna jeste nekde vytiskle listingy ze sveho geozacatku, ale zajimalo by me, jak to vlastne presne vypadalo.

Leda si stahnout GPXka a promitnou si to v Vikingu/Geokuku/… :slight_smile: IMHO.

…to posrals… :D:D:D

Dyt ma pravdu, predsedo :smiley:

Reakce na první téma: Ten co tohle vytvořil, je nějaký podprůměrně inteligentní jedinec. Tohle mi nepřijde ani jako fór. Malované šipky proti sobě či smajlík, hezká práce. Dělat ale něco takového, to může jen naprostý a trapný blbec…no ale pro kačery okolo dobrá možnost si hodit 16 bodíků do kapsy. Já bych snad ani nechtěl.

Edit: Oprava, 20 bodů. Jinak jsem koukal, že je to kousek od Ústí, kde studuji…ale za tímhle bych opravdu teda nejel.

Vidis… A ja si pro to pojedu pres pul republiky… :wink: