Tak kdopak to byl?
Hezký ![]()
:>
Kdysi jsem četl povídku o člověku který si vylepšoval náladu tím že zapnul v navigaci ženský hlas a dělal pravý opak toho co mu poradila… Asi měl doma pěknou megeru:D
:D:D:DB)B)B):D:D:D
Jeste vetsi sranda nastala v okamziku, kdy mu zahlasila "Opustte kruhovy objezd" ![]()
Mě se ten nápad, kdy by mi navigace řekla něco zajímavého o památce, okolo které bych projížděl, docela zamlouvá B)
Jo a taky by mě upozornila ne kešky kolem. ![]()
Tak to naše zapípá. ![]()
Chtěl bych slyšet jak předčítá zakryptovaný hint ![]()
No ja si z moji GPS taky povidam(ale vetsinou jsou to hrubsi slova kdyz me provede nakym mocalem nebo sipkem:D:D:D:D:D
Prý navigace v autě odbourává spoustu manželských hádek dříve běžných při navigaci jenom dle mapy. Nevím, kromě toho že jsme "občas" odbočili jinam, protože má žena řidička prohlásila, že navigaci neposlouchá a že tedy nevěděla že má odbočit, protože poslouchá jen mne ale já jsem jí neřekl "tady odboč!", tak život s autonavigací se mi zdá mnohem jednodušší. Aspoň je na koho nadávat. Co si budeme povídat. Když si od plic ulevím nad tím, kudy mne ta kráva elektronická zase vede, to bych si proti mé živé navigátorce nemohl dovolit i kdyby mne navigovala přes horoucí peklo. A to přesto, že vím, že má partnerka mne navigovat podle mapy neumí vůbec. Takže já volím ANO pro Denisu i Jaromíra!! Ale ty vtipy by to vyprávět mezi navigováním mohlo, to jo.![]()