Mozna by nebylo od veci lehce prasknout, ze Dan44 na zaver vikendu Czech GeoCheck na soutezni kesi s VELMI PRIZNACNYM nazvem “Na dne” dosahl GeoOlympske mety a zaradil se mezi nas nevylecitelne postizene!! Dane i touto cestou velka gratulace a at ti to prinasi porad tu radost, jako dosud, a aspon trosku, trosinku pohladi jinou bolistku !!
Tak tedy, gratuluji hochu.To je tedy výkon, ti tedy řeknu. Ahojky a užij si opojení.
Dane velka gratulace. Preju ti aby sis udrzel pohodoveho optimistickeho ducha a byl porad v takove pohode jako jsi vzdy byl.
Dane vitej. To vedet driv, tak jsi neunikl z geopupendove smrste. No nic, oni se o tebe vasi postaraji[:D] Prijmi velkou gratulaci
Veliká gratulace! Bylo mi ctí vidět váš tým při práci [:P]!!
Dane, veeeelká gratulace ze severu. Píšu radši krátkou zprávu a hned, abych se zase neseknul o stovku - u Tebe člověk nikdy neví… [;)]
H+
[quote] v&f family: Dane vitej. To vedet driv, tak jsi neunikl z geopupendove smrste. No nic, oni se o tebe vasi postaraji[:D] [/quote]
no ja Dana bonzoval v sobotu vecer Doktorovi, ze uz bude nekde kolem litru, ale jeste nemel - az v nedeli [:)] moc gratulujeme.
Dane, velka gratulace ![Y]
Mel si strach o pupek, co? Stejne se tomu nevyhnes![:D]
Gratuluji, asi nasi doktori v nejmenovanych zarizenich budou muset pojmenovat novou chorobu. Mezi nami duverne znamou zavislost na sipce v krabicce. Tak at te to bavi i nadale.
parada, gratulujem Dane a vsetko naj do dalsieho litra [:D] pupendu si unikol o vlasok, ale neujdes mu [Y]
Dane, moc moc gratulujuu i touhle cestou !!! At ti to slape i nadale, v takovym klidku a pohodicce !!
Dane moc gratuluju samozřejmě i já.Bylo mi ctí být s Tebou v DoDo teamu. Do dalších piksel hodně elánu a hodně nápadůn a další takové nádherné založené jako je Poklad Toulovce. Těším se zase brzo na společné akce. (Teda to moc originální gratulace není,co? Ale já jsem po tom logování eventu nějaká vyflusnutá, promiň ;-))
Teda, ty uličníku, ty jedeš! Tak ještě jednou touto cestou naše upřímné blahopřání a doufám, že se najde nějaká příležitost kde to zapijeme 2x[B]
Velka geogratulace do Pernikova! Ale ze ses takhle vyhnul svatemu prijimani pupenda na Hurkach, to se bude pamatovat [:P]
Gratuluju [Y] Není to tak dlouho, co jsi ve Znojmě měl podstatně míň zářezů. Ty to teda pěkně hrneš [;)]
Posílám velikánské blahopřání k prolomení tisícovky, je to super a at se pořád daří.
Dane, i zpod Ještědu k Tobě letí veliká gratulace! Přejeme Ti hodně štěstí na cestách za šipkou a stálé nadšení pro tuto skvělou zábavu![^][D][G]
A zavítej taky k nám, geoLiberec má co nabídnout.[;)]
Oli
No to jsou veci - a to jsem Dana zrovna v zaveru vikendu v nedeli potkal na cache [CGC21] Lisci vrch, kdy tedy uz mel asi litrik zdolan, ci se k tomu velmi schylovalo. Tak tedy musim gratulovat jen virtualne, kdyz ses nepochlubil [:)]. Jen tak dal, at te sipka stale dobre vede…
řadím se k zástupu gratulantů. Na to, že jsi začal stejně jako (tj. docílil jsi toho za dubo ne o mnoho delší jnež rok) je to obdivuhodný výkon.
Gratuluji a doufám, že to řádně [B][B][D][D][B][B][D][D][B][B][D][D][B][B][D][D][B][B][D][D][B][B][D][D][B][B][D][D][B][B][D][D][B][B][D][D]