Na vedomost se dava, ze Danda se dogeosapal na dalsi peknou geohranici !! Tak jeste touto cestou : Dane, at ti to sbira a nachazli ty pixlicky i dal tak dobre jako dosud !!!
Téééda, a nic neřekneš.... Moc Ti gratuluju a zítra si to s Tebou vyřídím!!! Ať Ti to šlape!
Tak ode mne taky gratulace, ty jsi zase za poslednich par dni pekne poposkocil ![]()
Čím se tam u vás vy perníkáři sjíždíte? Co vám to tam ten Honza rozdává? Neuvěřitelné tempo! Gratuluju, zběsilče… [:D]
jojo, jedou na pardubickym perniku. vsichni vcetne atlasky, ted uz je to jasny. [:D] gratulujeme
At uz jsou sjety cim chteji, skvele jim to slape. Moc gratuluji.
Jo jo Dane. Gratuluju a jsem rad ze mam tu krasnou moznost se obcas sjet s tebou. Holt Pardubaci se umi sjet poradne.
Kdo neveri at dorazi na VGP, tam se bude slavit tolik stovek - no to zas bude.
Rovnez se pripojuji ke gratulaci ke krasnemu cislu - "za pet minut tri ctvrte na tisic". Keskam zdar.
Wenny/WMH
Dane, take moc gratuluji ke vsem nalezum a take k dobremu vkusu u vsech tebou zalozenych cachi, ktere jsem prozatim mel tu moznost najit a moc se mi libily. Tedy: jen tak dal v hledani i zakladani!
Pěkně jsi do toho šlápnul. Tvoji výkonnost jsem měl možnost posoudit během sběru na geoeventu. Gratuluji. Litr bude co nevidět!
Koukam, ze jsem se dostal do elitniho slaviciho klubu na VGP - Dane, gratulace k dalsim kulatinam, ja uz ty Tvoje majlstouny ani nestiham sledovat! [Y]