No panáčku už v tom lítáš taky:)) To bylo furt keců co já jsem za šogora:)) Si teď nějak vzpomínám, že před pár týdny jsi mi vyprávěl, že ty to dělat nebudeš, že si čas od času najdeš nějakou tu pixlu a to ti stačí:)) No a vidíš, než se týden s týdnem sešel… Teď bych doporučoval kešku " Bláznivý dendrolog", alespoň si prohlédneš do čeho jdeš:)) Každopádně ti děkuji, že jsi mi před pár lety GPSku ukázal!!! Gratuluji a přeji mnoho krásných kešek a mnoho půlnočních SMS :)))
Prvni a snad i nejkrasnejsi jubilejni cislo, kdy se lame chleba ! Gratuluji a preji hodne dalsich peknych vyletu za sipkou.
Myslím, že Dandra se rozjíždí ve velkém stylu. Geovir je vysoce virulentní ale dá se s ním přežít, i když občas nechápavé okolí to vidí jinak. Mám s tím své zkušenosti. Tak ať to přibejvá.
Blahopřejeme! Podle posledních Dandrových logů a nočních akcích s Čejdou máme pocit, že se nakazil obzvláště virulentní a težko léčitelnou formou geochřipky!
![]()
Michal + 3
Také se připojuji k blahopřání, jak vždy říkám první stovka bývá nejzáživnější.
Dekuji vsem za projevenou soustrast. Zatim zustavam v klidu. Vy gratulanti smejcite tempem nasobne rychlejsim, takze pavilon 22 Vas nemine :o)
Do te doby Vam preji dobry prijem a ostry zrak :o)
tak opet opozdene gratulujeme. at se dari.