No člověče, ty uděláš třístovku a ani se nepochlubíš :-), To jsi mi to včera nemohl u těch pěti telefonátů říci? 
Bych ti blahopřál již včera z mikrofonu do sluchátka, takto zatím jen telegraficky. Ale myslím, že i dnes se určitě několikrát uslyšíme, takže dojde i k tomu founímu gratulování. Jinak ti samosebou gratuluji a přeji hodně pohody u tého pixlování a hlavně tý domácí ;-).
Velka gratulace. Jedes naprosto nenapadne, ale prece. Uz musime na tu Rehacku. Takze navi.
Taky se připojuju s gratulací, trochu později sice (na nějakou dobu mi běžné starosti zeslabily nutkání jedné duševní poruchy), ale přeci. Tak ať je ti do dalších stovek blaze a máš perfektní signál 
pekne cisielko, pridavam sa ku gratulantom 
Také se přidávám ke gratulantům..
Musím říct, že třístovka pro mne byla hranici, kdy jsem se nad spoustou věcí přestal divit, pohoršovat a mnohem více chápu, proč někdy situace je taková, jaká je. Také jsem si nalezl ke hře svůj přístup, který je snad i dlouhodobě udržitelný - pro práci, pro rodinu i pro vlastní duševní integritu.
Rád bych, aby autoři skvělých keší, kteří mají načundráno mnohem více a znají tuhle krásnou zemi o poznání lépe než já, pokračovali v zakládání bez ohledu na počet již obhospodařovaných keší. Pokud by nějaká z nich potřebovala údržbu, dejte vědět. Rád pozměním trasu výletu nebo služební cesty, zastavím se, opravím a doplním, co je třeba. Na případných nákladech se dohodneme.
Děkuju tedy gratulantům a hlavně zakladatelům kešek, díky nimž je stále mnoho důvodů, proč si ještě lépe zorganizovat práci a netvrdnout do noci u počítače. Díky vám všem!
Dane, geogratulace a koukam, že ty oslavy v Rakousku budou fakt těžký :-))))
Gratulujem Dane! A geo-Austrijákum nabijeme v sobotu raťafáky (…nebo alespoň nebudeme poslední!)… 
M + 3
Skvele jen tak dal! Gratuluji !
Úplně mi tvoje výročí na cestách ušlo. Samozřejmě moc gratuluju. A my, diagnózou postižení, se moc těšíme na tvoje další, nejenom literární skvosty…
tak tady mi neco silne uniklo, holt sem nekdy opozdenej
takze s velkym skluzem gratulujeme.