Dandra #300

No člověče, ty uděláš třístovku a ani se nepochlubíš :-), To jsi mi to včera nemohl u těch pěti telefonátů říci? :slight_smile:

Bych ti blahopřál již včera z mikrofonu do sluchátka, takto zatím jen telegraficky. Ale myslím, že i dnes se určitě několikrát uslyšíme, takže dojde i k tomu founímu gratulování. Jinak ti samosebou gratuluji a přeji hodně pohody u tého pixlování a hlavně tý domácí ;-).

To je fofr!!! Gratuluju!

Velka gratulace. Jedes naprosto nenapadne, ale prece. Uz musime na tu Rehacku. Takze navi.

Taky se připojuju s gratulací, trochu později sice (na nějakou dobu mi běžné starosti zeslabily nutkání jedné duševní poruchy), ale přeci. Tak ať je ti do dalších stovek blaze a máš perfektní signál :slight_smile:

pekne cisielko, pridavam sa ku gratulantom :slight_smile:

Také se přidávám ke gratulantům..

Musím říct, že třístovka pro mne byla hranici, kdy jsem se nad spoustou věcí přestal divit, pohoršovat a mnohem více chápu, proč někdy situace je taková, jaká je. Také jsem si nalezl ke hře svůj přístup, který je snad i dlouhodobě udržitelný - pro práci, pro rodinu i pro vlastní duševní integritu.

Rád bych, aby autoři skvělých keší, kteří mají načundráno mnohem více a znají tuhle krásnou zemi o poznání lépe než já, pokračovali v zakládání bez ohledu na počet již obhospodařovaných keší. Pokud by nějaká z nich potřebovala údržbu, dejte vědět. Rád pozměním trasu výletu nebo služební cesty, zastavím se, opravím a doplním, co je třeba. Na případných nákladech se dohodneme.

Děkuju tedy gratulantům a hlavně zakladatelům kešek, díky nimž je stále mnoho důvodů, proč si ještě lépe zorganizovat práci a netvrdnout do noci u počítače. Díky vám všem!

Dane, geogratulace a koukam, že ty oslavy v Rakousku budou fakt těžký :-))))

Gratulujem Dane! A geo-Austrijákum nabijeme v sobotu raťafáky (…nebo alespoň nebudeme poslední!)… :slight_smile:

M + 3

Skvele jen tak dal! Gratuluji !

Úplně mi tvoje výročí na cestách ušlo. Samozřejmě moc gratuluju. A my, diagnózou postižení, se moc těšíme na tvoje další, nejenom literární skvosty…

tak tady mi neco silne uniklo, holt sem nekdy opozdenej :slight_smile: takze s velkym skluzem gratulujeme.