Dandra #800

Ačkoli ne ve verších, přesto ti gratuluju k pěkně kulatému jubileu! Přeju ti, aby ti i nadále byly družice nakloněny a děkuji za moc pěkné a příjemné kešky, stejně jako za spoustu práce s GeoMaratonem!!

Dane,moc gratuluju!!! Litřík se Ti blíží, tak si to pěkně užij. A nemůžu se dočkat závodů a toho, co jste všechno na nás vymysleli za kulišárny. Díky za vše a brzy nashle.

Blahopřeju k dosažení pěkného jubilea a přeju Ti hodně štěstí při lovu dalších piksliček.

Filip

Dane take ja Ti blahopreji k dosazeni 800 kesky. Doufam, ze Ti to nasazeni a obetavost pro tuto hru vydrzi co nejdele. Diky patri hlavne za perfektne pripravene kesky.

Jirka

Dane, moc moc gratuluju !!!

Velky profesor na dalsi mete !! Skvela prace. Moc gratuluji.

Pár dní mimo web a další jubilant.... :) Blahopřejeme Dane a rezervujeme Ti lůžko na našem pokoji v pavilonu 27 (nebo 22?), budeme po večerech luštit mysterky!

M+3

koukam, ze ses prokombajnoval k 800.

ma predpoved, ze me u teto mety predbehnes se sice nesplnila, ale u 900 tomu tak uz urcite bude.

[:P]

Gratulace z Perníkova. Do dalších kousků přeji hodně pohody.

tak dane jeste jednou, elektronicky, gratuluju. ola asi ne, ze se s tebou pry nesmim kamaradit, kdyz se vracime az ve 2 rano domu [:D]

Dane, taky gratuluju, teyd ty jedes … :wink:

Dane, gratuluji. Vydržet, nepolevovat!

Boris 

Gratulujeme [^] K tisícovce je to už jen kousek. A taky díky za tvoje kešky, jen tak dál

Take dane moc gratuluji! At ti jsou druzice nakloneny i nadale a hledacske stesti te neopousti - jo a dobre napady na vlastni cache samosebou taky.

Podobne jako ostatni, i ja jsem uz cely netrpelivy, co zajimaveho jste nam v te Ceske Kanade pripravili :slight_smile:

Gratulace poetovi Karlu Hynku Dandrovi.

Osm set díků všem za pixličky i za projevenou geosoustrast. Stojí to pořád za tu dřinu a odříkání… [;)]

Jsou jména, která mě děsí, pokud jsou uvedena coby autor kešky.Tvoje mezi zakovými není a zcela upřímě gratuluji a přeji šťastné a hlavně vesele hravé další kešování. Hezké číslo máš a měl bych ho i já, ale KRÁT DVĚ TO MĚLO BÝT[:D] Těším se na tvé brzké pasování mezi elitu.[6]