DanielKotmel

Ahoj Daniel si ode mně vyžebral FTF a já mu souřadnice dal před publikací z důvodu že sem měl obavy aby mi ji neukradl. Tady zasílám screen z jeho zprávy.

https://ctrlv.cz/uRXB snad se to rozklikne správně

Exoti jste oba. Co to děláš za prasárny?!

A to se jako chlubíš nebo si stěžuješ?  :wacko:

Ahoj Daniel si ode mně vyžebral FTF a já mu souřadnice dal před publikací z důvodu že sem měl obavy aby mi ji neukradl. Tady zasílám screen z jeho zprávy.

Chápeme to správně, že Ti DK vyhrožoval, že když mu nedáš souřadnice nové keše a datum publikace, že Ti kešku ukradne ?!?

To se bez toho mozku už rodíte, nebo vám přestane fungovat tak nějak časem?

Muze mi nejdo vysvetlit,proc se ve vsech diskuzich sklonuje porad jedno jmeno? A nebo radsi ne… Chce se mi z tech diskuzi zvracet.

Takže jste udělali blbce i z revírníka…

A o kterou kešku šlo? Pokud vím, tak ty jsi owner z Hradce, mám odloveno několik tvých kešek. Jinak z tvé zprávy taky nechápu, jestli si stěžuješ, nebo se chlubíš. Daniel K. je malej hajzlík, potkat ho u Hradce, tak ho pořeším. Co čtu ty diskuze na FB, jsem čím dál víc nas*anější.

geotrain: začalo se to řešit na Facebooku, tak asi reaguje.

Podle mě je DK něco jako Banksy nebo Ztohoven české geoscény. Poslední dobou s napětím očekávám s jakým kouskem se opět objeví na scéně. Projekt "Batoh" se mi líbil - bylo to drzý, neotřelý, neočekavatelný, mělo to styl. "Prageo" bylo slabší, ale je vidět, že se nezalekne ničeho a pořád ještě může překvapit. Teď tohle, včetně solidního pomocníka, to je prostě paráda. Jsem rád, že tu není nuda a geoprostor se vyvíjí, tvaruje a přináší nové emoce. Jednou, až bude Národní muzeum geocachingu, určitě tam bude mít DK svoji vlastní místnost, ve vitríně bude batoh, na obrazovce bude běžet video s logy ze zemí, kde nikdy nebyl atd. Bude to velký!

Kalubr: vím, už jsem to viděl. Smutný.

Nebylo by rozumnější DK třeba JEN ignorovat? Na řadu menších výtečníků to platilo a alespoň v něčem se srovnali…

Podrazy samozřejmě zveřejňovat - pokud je to

pravda a jsou důkazy, ale jinak tuhle osobu důsledně ignorovat a dát tak najevo, že takhle NE! Nejdřív jsem ani nechtěla věřit, že je něco takového možné…??? Ale zřejmě je?

Jak píše zvedavkanocni nereagujme na tuhle provokaci, protože aspoň podle mě se ti dva budou jen smát nad tím jak to zde budeme řešit.

Podle mě je DK něco jako Banksy nebo Ztohoven české geoscény. Poslední dobou s napětím očekávám s jakým kouskem se opět objeví na scéně. Projekt "Batoh" se mi líbil - bylo to drzý, neotřelý, neočekavatelný, mělo to styl. "Prageo" bylo slabší, ale je vidět, že se nezalekne ničeho a pořád ještě může překvapit. Teď tohle, včetně solidního pomocníka, to je prostě paráda. Jsem rád, že tu není nuda a geoprostor se vyvíjí, tvaruje a přináší nové emoce. Jednou, až bude Národní muzeum geocachingu, určitě tam bude mít DK svoji vlastní místnost, ve vitríně bude batoh, na obrazovce bude běžet video s logy ze zemí, kde nikdy nebyl atd. Bude to velký!

Chápu, že je to tak trochu jako ironie, ale i tak se bojím, že to spousta lidí vezme vážně.

A aby podobní lidi utvářeli budoucí "geoprostor" - děkuji nechci...

Geoprostor vytváří hlavně lidi jako Y&MD - celá řada šikovných ownerů, kterých si vážím i pro jejich lidské kvality a o těch by se mělo spíš mluvit než o nějakých negativních exotech. :wink:

Nevim jestli jeste vychazeji Vorechovi, ale na tomhle paku DK by nekolik desitek pribehu udelali.

Ta zkratka DK mi není moc příjemná :slight_smile:

připomíná ti to Dům Kultury?

Mně připomíná web Databáze knih.