Srdečně blahopřeji Dape teamu za odvolení 300. kešky. Obzvlášť mě to těší, že to byla moje keš ze série větrných mlýnů “Přemyslovice” a že ten den vlastně udělal jen moje a synovu(Buturik) keš. Ještě jednou gratuluji a doufám, že brzy obnovíš “Zamilovaný hájek”. Zdraví Jedla-bedla.
dobrý dape, a potom že nemáš na geocaching čas
blahopřeju
Blahopřejeme ke třístovce a posíláme pozdravy do Statlu!
M+3 geogirls
Gratulujem celemu Dape teamu a tesim sa na nove zaujimave cache :)))
Kokam, ze si zgoml, jak odlapit tristo kesku, tak gratulace!
Blahopreju ke kulatinam. Vzdy kdyz vytahuji kalkulacku z baglu, tak rikam, ze za to muze DaPe team, ze jsem si koupil kalkulacku a stale ji nosim se sebou. Dik za mnoho peknych cache.
Taky moc gratuluju celemu Dape tymu. Jen tak dal.
Cela nase family gratuluje Dapemu a jeho tymu. At to pekne odsejpa. Uz se tesime v lete na dalsi vase kese.
Díky za trápení nad Tvými keškami a ať to přibývá.
Také se připojuji k blahopřání a díky za pěkné kešky.
Také se připojujeme k zástupu gratulantů a těšíme se na další Vaše cache a eventy.Z+H+R
Děkujeme! Jsme rádi, že existuje taková prima hra spojená s pohybem, cestováním a poznáváním různých zákoutí, kopců a prima míst. Děkujeme Vám všem za Vaše kešky. Jsme rádi, že jsme součástí takového společenství velice mnoha příjemných lidí. Lovu zdar!
Připojujeme se k řadě gratulantů trochu opožděně . Konec konců odlovení Poustevníka a Holmesovy mřížky, luštění Dapeho screblu, hledání objektu na googleobrázku Satelitní a zlosti pro Sedm smrtelných hříchů a dalších úkolů nám taky trvalo déle, než jsme původně čekali. Díky za všechny uvedené a i ty v tento okamžik opomenuté cache. Dape team je pro nás zárukou nápaditých keší a dobré kešerské zábavy. Těšíme se, že až bude mít Dape zase trochu více času, připraví pro nás opět nějaké Dapeovské špeky. Srdečně blahopřejeme celému teamu.