Dark Lord reviewer a jeho publikace kešek

Od té doby, co v našem kraji působí Dark Lord reviewer jsou kešky publikovány převážně v pondělí (popř. jiný všední den) dopoledne.
Tím ale nemají všichni stejnou šanci na tzv. FTF protože jsou takové dvě základní skupiny

1. jsou v práci a musejí pracovat
  2. jsou v práci a nemusejí pracovat

a tím je ta 1. "poctivější" v nevýhodě.

Osobně se přimlouvám za publikaci odpoledne nebo večer, popř. o víkendu, tak jak tomu bylo dříve…

Není to jenom názor můj, ale i kačerů se kterými se stýkám.
Napsáno v sekci obecné, aby měl každý možnost se k tomu vyjádřit.

Prosím ale, aby se vyjadřovali spíše kačeři, kterých se to přímo týká, tedy v působnosti DLR.

To si snad delas srandu ? A co kdyz ti reknu, ze ja jsem v praci odpoledne a vecer a jsem tim znevyhodnenej ?
Nic proti tobe, ale hloupejsi prispevek jsem dlouho nevidel…
A pokud vim, tak revieweri publikuji kese ve svem volnem case a bez naroku na odmenu (krom nasi vdecnosti, samozrejme), tak budme radi, ze to delaji a nesnazme se jim kecat do toho, kdy to maji delat.

Asi by to bylo lepší, sobota a neděle jsou takové typicky kačerské dny. Také už třetí den čekám na publikaci nebo zprávu :frowning: Na druhou stranu - víme, jeké má Temný Pán časové možnosti ? A pak ještě - hledání skrýší není jen o FTF, i když to potěší.

Já osobně jsem s prací DLR spokojen, když jsem měl na svou kešku požadavek, nebyl problém, čímž mu děkuji za snahu a za jeho práci;)

btw, tak nebudeš mít moc FTFek no a? Já se taky nečapu protože sem ve škole a nas*re to, když mi přijde notifikace na kešku 500m od baráku ve 12:30 když musim ještě hoďku sedět ve škole.

Je uplně jedno, v kolik je schválená. Buď rád za jeho práci:)

A už dlouho jsem nečet tak blbej příspěvek. Ukládám reviewerům čas kdy mají publikovat, kdyžmají taky sv povinnosti:D Kam ta hra spěje:)

A neber tenhle příspěvek jako útok na Tvojí osobu. Jen sem vyjádřil svůj názor.:wink:

No já mám spíš pocit že taky dělá na směny a to proti mě [:)] poslední době schvaluje když sem v práci, takže jsem asi doFTFkařil [:D]. Ale rozhodně s tím nic dělat nechci, dělá to ve volném čase a ku prospěchu nás všech.

:frowning: A ještě něco, uživatel "rebel" defacto neexistuje. Je sice nějaký profil zde na gc.cz, ale to je zřejmě fake a na gc.com není.

Myslím že Dark Lord zrovna v pátek okolo osmé večer pustil pár kešek, tak tvůj příspěvek moc nechápu.
Nejvíc mi ovšem vadí poroč neoslovíš přímo jeho a proč se skrýváš za nově vytvořený nick zde na fóru.
Dost podlé, nemyslíš?

Nemyslel jsem to špatně, možná jsem to měl napsat trochu jinak, každého asi štvou lovci na FTF :slight_smile:
Šlo spíše o to, že vetšinou se loví ve společnosti několika kačerů a většina opravdu pracuje ve všední den dopoledne a když si chtějí spolu společně vyrazit a pokusit se o to "být první" i když to nic neznamená, tak mají čas odpoledne a nebo o víkendu.
Všechno je jenom o domluvě lidí. Nebylo úmyslem napadat DLR, ale pokud by více z nás mělo podobný názor jako já. Mohli bysme DLR osolovit a požádat ho o pozměnění doby publikací, tedy pokud by to bylo v jeho možnostech.

A kde pracuješ ty v 9 letech [:D]

Na foru se za nový nick neskrývám, ale dosud jsem neměl potřebu se zde zapojovat do diskuzí a tudíž jsem ani nebyl přihlášen.
Měla to být věcná diskuze a tady se mne spíše snažíte napadat, nedivím se tedy reakcím několika lidí, kterří se zde už do diskuzí odmítají zapojovat.

Nemyslíš, ž i kdyby to bylo jeho možnostech nebylo by to uplně "košér"??
Jsou lidi kteří pracují na směny, nebo jenom dopoledne, nebo jsou ve škole (jako já) nebo jinak. A pokud by vyhověl, začaly by se sypat návrhy na ostatní reviewery a dospělo by to k tomu, že v určitou dobu by už skupina kačerů seděla v autě s GPS a čekala, kam se pojede. A nikdy nevyhovíš všem.

Osobně jsem zvědavej na příspěvek DLR:)

Mimochodem, pro mne není problém mít čas kdykoliv, takže mne osobně se to až tak moc netýká, ale jak jsem psal vycházel jsem z reakcí ve svém okolí, ale nechtělo se jim to tady na foru uveřejnit, právě z obavy z takovýchto rekcí.
Upřímně, po této vlastní zkušenosti se jim ani nedivím.

Přátelé, co k tomu dodat? :slight_smile:

Jak to že se neskrýváš? Je to typický jednoúčelový profil, bez vazby na ten "skutečný". Ve světě sice "rebel" existuje, ale je to Američan z Georgie. Sice není podmínka mít zde stejný nick jako ve světě, ale je to praktické a dost lidí chce mít představu s kým vlastně komunikuje. Navíc když uvedeš věk 9 let, tak sorry…

věk jsem samozřejmě opravil, děkuji za upozornění :slight_smile:

Taky si občas říkám: "proboha, hodilo by se mi to o půl hoďky pozdějš"
Ae co, život de dál, FTFkaři nečekaj, taky si jí v klidu ulovim, ale nikdy mě nenapdalo, žádat reviewera o čas publikace:D

A z okolí taky slýchám věci jako: "mohl to taky schválit jindy" ale jsou jen prázdné výkřiky do tmy :smiley:

Já bych to udělal, kdyby to byla nenáročná, nejlépe tradička, a věděl bych že ve vhodnou dobu budu poblíž - abych mohl sledovat závody FTFkařů. :stuck_out_tongue:

Děkuji za reakci.

Pro ostatní : je vidět že zde věcně diskutovat opravdu nemá smysl