Od té doby, co v našem kraji působí Dark Lord reviewer jsou kešky publikovány převážně v pondělí (popř. jiný všední den) dopoledne.
Tím ale nemají všichni stejnou šanci na tzv. FTF protože jsou takové dvě základní skupiny
jsou v práci a musejí pracovat
jsou v práci a nemusejí pracovat
a tím je ta 1. "poctivější" v nevýhodě.
Osobně se přimlouvám za publikaci odpoledne nebo večer, popř. o víkendu, tak jak tomu bylo dříve…
Není to jenom názor můj, ale i kačerů se kterými se stýkám.
Napsáno v sekci obecné, aby měl každý možnost se k tomu vyjádřit.
Prosím ale, aby se vyjadřovali spíše kačeři, kterých se to přímo týká, tedy v působnosti DLR.
To si snad delas srandu ? A co kdyz ti reknu, ze ja jsem v praci odpoledne a vecer a jsem tim znevyhodnenej ?
Nic proti tobe, ale hloupejsi prispevek jsem dlouho nevidel…
A pokud vim, tak revieweri publikuji kese ve svem volnem case a bez naroku na odmenu (krom nasi vdecnosti, samozrejme), tak budme radi, ze to delaji a nesnazme se jim kecat do toho, kdy to maji delat.
Asi by to bylo lepší, sobota a neděle jsou takové typicky kačerské dny. Také už třetí den čekám na publikaci nebo zprávu Na druhou stranu - víme, jeké má Temný Pán časové možnosti ? A pak ještě - hledání skrýší není jen o FTF, i když to potěší.
Já osobně jsem s prací DLR spokojen, když jsem měl na svou kešku požadavek, nebyl problém, čímž mu děkuji za snahu a za jeho práci;)
btw, tak nebudeš mít moc FTFek no a? Já se taky nečapu protože sem ve škole a nas*re to, když mi přijde notifikace na kešku 500m od baráku ve 12:30 když musim ještě hoďku sedět ve škole.
Je uplně jedno, v kolik je schválená. Buď rád za jeho práci:)
A už dlouho jsem nečet tak blbej příspěvek. Ukládám reviewerům čas kdy mají publikovat, kdyžmají taky sv povinnosti:D Kam ta hra spěje:)
A neber tenhle příspěvek jako útok na Tvojí osobu. Jen sem vyjádřil svůj názor.
No já mám spíš pocit že taky dělá na směny a to proti mě [:)] poslední době schvaluje když sem v práci, takže jsem asi doFTFkařil [:D]. Ale rozhodně s tím nic dělat nechci, dělá to ve volném čase a ku prospěchu nás všech.
Myslím že Dark Lord zrovna v pátek okolo osmé večer pustil pár kešek, tak tvůj příspěvek moc nechápu.
Nejvíc mi ovšem vadí poroč neoslovíš přímo jeho a proč se skrýváš za nově vytvořený nick zde na fóru.
Dost podlé, nemyslíš?
Nemyslel jsem to špatně, možná jsem to měl napsat trochu jinak, každého asi štvou lovci na FTF
Šlo spíše o to, že vetšinou se loví ve společnosti několika kačerů a většina opravdu pracuje ve všední den dopoledne a když si chtějí spolu společně vyrazit a pokusit se o to "být první" i když to nic neznamená, tak mají čas odpoledne a nebo o víkendu.
Všechno je jenom o domluvě lidí. Nebylo úmyslem napadat DLR, ale pokud by více z nás mělo podobný názor jako já. Mohli bysme DLR osolovit a požádat ho o pozměnění doby publikací, tedy pokud by to bylo v jeho možnostech.
Na foru se za nový nick neskrývám, ale dosud jsem neměl potřebu se zde zapojovat do diskuzí a tudíž jsem ani nebyl přihlášen.
Měla to být věcná diskuze a tady se mne spíše snažíte napadat, nedivím se tedy reakcím několika lidí, kterří se zde už do diskuzí odmítají zapojovat.
Nemyslíš, ž i kdyby to bylo jeho možnostech nebylo by to uplně "košér"??
Jsou lidi kteří pracují na směny, nebo jenom dopoledne, nebo jsou ve škole (jako já) nebo jinak. A pokud by vyhověl, začaly by se sypat návrhy na ostatní reviewery a dospělo by to k tomu, že v určitou dobu by už skupina kačerů seděla v autě s GPS a čekala, kam se pojede. A nikdy nevyhovíš všem.
Mimochodem, pro mne není problém mít čas kdykoliv, takže mne osobně se to až tak moc netýká, ale jak jsem psal vycházel jsem z reakcí ve svém okolí, ale nechtělo se jim to tady na foru uveřejnit, právě z obavy z takovýchto rekcí.
Upřímně, po této vlastní zkušenosti se jim ani nedivím.
Jak to že se neskrýváš? Je to typický jednoúčelový profil, bez vazby na ten "skutečný". Ve světě sice "rebel" existuje, ale je to Američan z Georgie. Sice není podmínka mít zde stejný nick jako ve světě, ale je to praktické a dost lidí chce mít představu s kým vlastně komunikuje. Navíc když uvedeš věk 9 let, tak sorry…
Taky si občas říkám: "proboha, hodilo by se mi to o půl hoďky pozdějš"
Ae co, život de dál, FTFkaři nečekaj, taky si jí v klidu ulovim, ale nikdy mě nenapdalo, žádat reviewera o čas publikace:D
A z okolí taky slýchám věci jako: "mohl to taky schválit jindy" ale jsou jen prázdné výkřiky do tmy