Na vědomost se dává, že tito dva brněnští stíhači ulovili svoje jubilejní kešky...
Gratulace a jen tak dál, ať vám to hezky šlape - ať vám nemusím pořád ukazovat záda [;)]
Na vědomost se dává, že tito dva brněnští stíhači ulovili svoje jubilejní kešky...
Gratulace a jen tak dál, ať vám to hezky šlape - ať vám nemusím pořád ukazovat záda [;)]
Pjekne, gratulujem a snad v Znojme to oslavime [:)]
Pjekne, gratulujem a snad v Znojme to oslavime [:)]
Nepřej si mě :) Stačilo, když mi Benedikt před odjezdem na včerejší vídeňskou megaakci řekl, že jsi s nimi v sobotu udělal dalších dvacet olomouckých cachí :)
I od nás GRATULACE oběma [D]! A moc nám neutečte, snad se zase potkáme v Brně!!!
A já jsem vám včera ani nepogratuloval [:P] No nic, napsané to vypadá hezčejc než řečené a stejně jsem byl včera příliš unavený, takže gratuluju [:D]
Pánové, i my se připojujeme k řadě gratulantů. Ať vás to stále baví a přináší jen radost.[^]
Skvele cislo a pultisicovka je uz za rohem. Moc gratuluji!
A helemese jak se nam v Brne rozbehli [:D] Gratuluju [^] Pod vlivem (Mitaka) i bez vzhuru k dalsim metam!
Kluci vy jedete! Jste dobří! Gratuluji! Brněnská "geomafie" má již zcela konkrétní podobu. [:D][;)]