dark.metalswamp ower 700

Dark při své cestě do severských států pozotvíral skoro 20 finských krabic a překonal tak svůj milník 700. Gratuluji a přeji šťastný návrat.[B]

Akorát by ten fracek mohl psát delší a zajímavější logy než to jeho “Easy cache, thanks, TNLN”, abych si mohl trochu počíst. Jde vidět že loví samé snadné drive-iny, resp. v jeho případě walk-iny [:D] Ale vsadím boty, že po návratu to bude schopný mnoho a mnoho hodin U Lakomce komentovat, i kdyby to byly sebeprimitivnější městské kešky [;)]

Darku, geatulace [D] z Hranic. Je vidět, že jsi pořád v laufu, 400 za pět měsíců, to budou v listopadu tři nuly [:O] a velká oslava [;)]. Tak ať ti to pořád takhle šlape [:D].

Ivo a tým

Taky posíláme gratulaci, ať se daří!!!

Gratulace z jihu členu stříbrného geoteamu Brno Mafia k dosažení další mety.

I my s Imaginem moc gratulujeme k tomuto úctyhodnému čísílku. Jen ať Tě to stále tak baví… [^]

Velká gratulace z Perníkova.. Ať to i dál šlape…

Taky gratuluji! A kešky ti zodpovědně hlídám - zatím není na žádné náznak problémů či nedostatku místa v logbooku.

Tak mám pocit, že než se Dark vrátí, budeme tady u něj slavit už osmistovku. Právě má 761 kešek.

No a je to téměř tady. Už jen dvě finské keše a můžeme rovnou gratulovat k osmistovce.

Zrušte gratulace, ale Dark má 800.

Osmistovka, co to je v dnešní době ? To už má kdejaký novinář [;)] Hlavně že přivezl zpátky moje PDAčko a zrovna začíná drive-in sezóna [:D]

Jasně, gratulace darkovi [:D][D]

Radku, tobě se teď posunuly hranice drive-inu co? Mám pocit, že teď bys to zvládl i na babí lom [H]

Díky za všechny gratulace .. výsledek je ten, že musím zalogovat nějaké ty Earthcaches a celkové číslo z výletu by tudíž mělo být 108 finských a 4 švédské … v tom 2x webcam, 1x virtual (+1x multi-virtual), 5x Earth, 1x letterbox a asi 3x multi … zbytek kombajn tradicionálek :wink: je to tam hodně zajímavé nelze než doporučit. Akorát varuju před spoustou městských mikro na dost šílených místech a z 90 % bez jakéhokoliv použitelného hintu, resp. s popisem a hintem pouze ve finštině …

Ale co můžeme finům závidět je hustota geocoinů … v Hells(inkách) jsem za jeden den dal 15 ks a vytěžil z nich 9! geocoinů .. pravda některé směly cestovat jen po Finsku … přesto, ale nějaké ty ikonky vezu !!! Těšte se !!

Koukám, že po návratu se Severu můžu jen přejmenovat vlákno na dark 800+ a jedeme s gratulacemi ještě jednou dokola [:D]. Tak ať Tě krabičky nadále berou. Ty pěkné pixle pro zážitky i ty, co jsou zralé jen na bodosběr [;)]