Dark.metalswamp dnes na Arachnofobii završil svoji první tisícovku. Jeho tempo je neuvěřitelné, když si uvědomíme, že patří mezi zřejmě menší část nemotorizovaných kešerů.
Gratuluji.
Dark.metalswamp dnes na Arachnofobii završil svoji první tisícovku. Jeho tempo je neuvěřitelné, když si uvědomíme, že patří mezi zřejmě menší část nemotorizovaných kešerů.
Gratuluji.
Darku, velká gratulace, ať ti to i dál tak pěkně šlape ![]()
Ty woe, tak taky litr. Konečně dosažen servisní limit - nový objektiv už máš, tak snad už jen ty ponožky. Přejeme spoustu dalších kešů, lovu zdar!!! Ben a Marge ;)![]()
PS: Myslíme, že naopak Dark patří mezi nejmotorizovanější, protože většina z nás používá k lovu převážně svoje vlastní vozidlo, kdežto on celý cacherský vozový park jižní moravy.
Připojujeme se ke gratulacím. Skvělý výkon!
Bravo darku, je mi sympaticke (z toho co pise marekl), ze rovnez patris do nemotorizovane skupiny cacheru jako ja a presto ti to nebrani v lovech! Tedy jen tak dale a at to hledani jde samo.
[color=blue]Skvělý, za necelejch devět měsíců sedmset pixlí, klobouk dolů…
Darku, blahopřejeme, ať se pořád takhle daří a co nejvíc příjemných zážitků s GC.
Ivo a tým[/color]
Velka gratulace
Tez se pripojuji a gratuluji k dosazenemu jubileu! Koukam, ze ta jubilejni ma styl, uz je v to-do listu.
Tak teda Brno mafia už je celá v blázinci! Je vidět, že jsi psychycky nejodolnější:p. Zapijem to Tvým oblíbeným mokem v Jeseníkách.
Gratuluji.
To je fofr! Gratulujeme! Ať to vydrží!
Darku, gratulace z dalekeho Polabi. At se ti stale dari.
Přidáváme se k řadě gratulantů. Pěkně si to užívej :p:p:p
Taky gratuluji a už plánuji, jak se někde sejdem, neb mi ten finský coin nedá spát ;).
Gratuluji a vitam v klubu totalnich zavislaku.
Tak jsem posledních pár dní sledoval, jak ti to přibývá, a tohle mi zrovna nějak uniklo ;).
Gratuluju a vzkazuju Bdekovi: "oprávněně!" ![]()
Nadlitrových Moraváků už je tolik, že bychom měli zřídit Moravský GeOlymp třeba na GeoŠpilasu. Bohnice přenechejme cajzlům a pro Moravskó saitnu zbudujme specializovaný GeoPavión v Černovicích, popř. přímo v Kromclu.
Netlačte se na všechny se dostane a Ty Darku tam rezervaci už máš. Blahopřejeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.
Jedna velka gratulace taky z dalekeho severu - docela me mrzi, ze jsem si tohohle fora nestihl vsimnout pred eventem… ![]()
Gratulace z Ostravěnky!
Ahoj a taky moc gratulujeme. Takový nenápadný a takhle řádí … tss, tss. Hodně zdaru a pořádně to oslav!
Gratulace i ze Slatiny ![]()