Daruju pakobylky

Daruju pakobylky rohate (Baculum extradentatum) zhruba ve vsech vekovych stadiich, na poctu se domluvime. Trochu se mi premnozuje chov :wink: Jablonec nad Nisou, Liberec popr. Ostrava..

jak jdou využít v geokešingu prosímtě?:o

kdyz se prosekas ostruzinama ke kesi tak jima pak muzes nakrmit pakobyly :smiley:

Nijak, to je jasne. Mel jsem to poznamenat?

aha… tak já nevím… i bych si vzala několik, ale nejsem odtud co ty.. :frowning: sory B)

Taky daruju :slight_smile: množí se to geometrickou řadou :stuck_out_tongue:

Zdar, párek bych si vzal. Akorát je máš na místech, co jsou nejdál ode všude. Jedu ale za měsíc do Ostravy na Davis cup, myslíš, že by to bylo ještě možný? Toho příspěvku z vyškova jsem si nevšiml, to by bylo schůdnější, jezdím do občas do Brna.

V pracovní době v Brně nebo mimo ve Vyškově :slight_smile: kdyžtak mi pošli zprávu přes profil - domluvíme se.

Fajn, napsal jsem ti na ICQ, pošli mi prosímtě na sebe nějaký kontakt, moje přítelkyně pracuje v Brně, zaúkoluju ji.

S tímto jdi raději na http://tera.poradna.net/.

Je docela neuvěřitelný, jak z jedné pakobylky jich za nějakej ten pátek může bejt tisíc, že? To znám, ségra je taky měla, furt zdrhaly, a tak je rozprodala ve škole většinou za čokoládový naturálie :slight_smile:

Dá se tím krmit agama? Jestli jo, tak bych měl asi taky zájem :wink:

prosim vás, můžete už s těma pakobylkama jít do háje. Posílali vám odkazy na specialně zaměřené "burzy", tak to akceptujte. Dík.

prosim vás, kdyz nemate nic k tematu tak se radeji zdrzte komentare.

K tematu:

jsou to takovy ty hranaty? tzn pakobylka australska aka strasilka? Nebo takovy tu nudle?

Tak tak. Pokud to nepřeroste rozumný rámec, nevidím problém.
edit: Akorát možná příště raděj do sekce "Témata mimo geocaching"

To sou hezký zvířátka, ale u mě by to asi nepřežilo :slight_smile: Jak to chutná?

To nevim. Treba vyzkouset B)

Jinak agama se stim asi krmit da ale prijde na to jak casto zere.

Sou to zeleny, hnedy hubeny vetvicky.

Nabidka bude asi celorocni.

Ja ty svoje prodala do zverace a dostala asi 200 kč na 50 kobylek. :wink:

dobry den,
prosim, je to stale jeste aktualni? dekuji
Anna Habanova
[email protected]

u každého příspěvku je datum; po třech letech už asi ne…